Kan inte låta bli att fundera

Publicerad 2007-04-26 21:44:34 i Life is nearly everything,

Vad kan i värsta fall hända? Jo jag kan ju förstås tappa bort passet, annars då? Pengar kan ju lösa sig om jag skulle tappa bort dem, vi är ju 4 st som åker liksom. Annars ska jag bara njuta av Turkiet. hemma lämnar jag en massa. Även ett resesällskap som var tilltänkt =( men men bättre ekonomi nästa gång ;)
 Som vanligt har jag packat på en halvtimme och det lär väl i vanlig ordning bli så att man inte anv allt man har stoppat ner men vad gör väl det om hundra år när allting kommer omkring, har man tur så kanske tillochmed lever då, vem vet med all vetenskap =)


Nu ska jag ut på en promenix innan jag tar mig i säng för att kliva upp kl 4 i morron =(

See yah in my dreams or something, för det lär inte bli här ;)

Hemma tidigt ikväll

Publicerad 2007-04-26 00:48:10 i Life is nearly everything,

Blev smått chockerad idag av uttrycket som kom när 2 personer såg min bild som jag har till passerbrickan "Å va snygg du var utan skägg" hmmm jag som jobbat på det här. Nåja jag ska väl snygga till det lite iaf imorgon, alltid nåt ju *S*
Sol värme och en massa sallad var det som stod på menyn, en å annan snygg tjej sprang runt i faggorna åxå. vet inte hon hade lite svårt att vara still idag *S*
Nu är det inte lång tid kvar innan jag ska ta mig i säng så man är lite utvilad i morgon, hade som plan på att tvätta lite på morgonen så man slipper vara vaken hela natten till fredag, ifo kanske det är lite av en ide att som Jonas sa när han skulle ta 5.53 tåget att man kanske inte ens ska sova, kan ju hända att man försover sig, vilket skulle svida lite faktisk, om inte i själen så i plånboken =/

Vet inte om det kan kallas för att man är hemma tidigt klockan 24 men men. Nu har jag iaf fått ordning på uppkopplingen som jag jävlades med igår =)

Tror inte jag kommer på mer att skriva än en undran vem du är som tar emot mina kramar =)

See yah

En natt med gråa hår

Publicerad 2007-04-25 13:01:58 i Life is nearly everything,

Satte mig med Sarah´s dator igår kväll för att försöka få nån rätsida på hennes internetuppkoppling. Det slutade med att jag gjorde en ny installation. Hemma hos mig fungerade det alldeles utmärkt, vilket gjorde mig ganska glad faktisk =) inte alla dagar man lägger sig kl 4.30 på natten och är glad *S*
Sarah hämtade datan innan jag kom i väg på jobbet, men nu ska man ju inte tro att det funkade när hon kom dit hon skulle *grrrr* tebax på ruta 1 =(

Nåja får deala med det ikväll istället eller nåt. 

See yah

Trist på jobbet

Publicerad 2007-04-24 20:50:02 i Life is nearly everything,

Ja jag har trist på jobbet idag, annars skulle jag inte sitta här å blogga =/
Frågan är väl vad jag egentligen ska skriva =/

Hur kan man i en liten text få nån att bli intressant? detta händer dagligen på datingsajter men i en blogg hmmm nåja My reveal yourself....du får en kram du med =)

Nu ska jag rycka upp mig i 10 min till sen e det hemgång =)

See yah

Måndag

Publicerad 2007-04-24 16:25:17 i Life is nearly everything,

Av någon anledning har jag inte haft en aning om vad jag ska skriva här på ett par dagar.

Måndag hoppades över, vaknade alldeles svettig undrandes vad jag gör under ett varmt täcke. Det var ju liksom inte meningen eller var det kanske, jag anv. ju bara lakan annars. Efter att kommit mig ur sängen och in i duschen hastade jag iväg till jobbet och kommer 10 min för sent bara för att upptäcka att jag är ledig =/ nåja det gjorde ju inte så mycket, jag fick det ju diskat och städat hemma. Nu är det vår iaf för en och en halv vecka sen såg jag tussilago, dock var det 60 mil härifrån, nu har de hittat hit åxå =) Fånigt glad man vart måste jag erkänna.

 


Korvstroganoff eller var det gryta, hmmm nåja det var ett bra tag sen man satte tänderna i det må jag erkänna, om man nu inte räknar med den smakupplevelse jag fick i går. Hade ju dessutom matlådan klart till idag, kommer ju bli en god middag när jag kommer hem iaf haha.

När nu det kan tänkas inträffa, man ska tydligen leka datatekniker ikväll/natt får väl se om man tar sig hemåt eller om man fastnar i nån soffa med en laptop i handen *S*

 


Nu ska jag fortsätta med det jag borde, dvs. jobba lite kanske

 


See yah

Söndag eftermiddag

Publicerad 2007-04-21 22:57:33 i Life is nearly everything,

Eller var det kanske kväll detta kallades för? Ligger i sänger och om ca 30 min kommer solen att skina i genom mitt sovrumsfönster. Kanske skulle jag passa på att sola lite i det fallet =)

Barnen har blivit mutade med Bratz film av grannen. Annars hade jag inte kunnat ligga här. Hade en kontig dröm när jag slumrade till under bullibumpa, ja jag tog ig en tupplur, barnen vilade framför tv´n så jag kände att jag kan vila lite jag med. Jag drömde om jobbet, troligen var det tradimus med någon blandning av I5 här i stan. Vi skulle nämligen flytta våra arbetsplatser men vi fick inte ha våra sov och arbplatser på samma ställe. Ehum nej tack jag sover nog ganska bra hemma tänkte jag men det gick inte för sig. Nåja jag får väl kanske nån gång reda på vad det hela gick ut på. Hade tänkt mig att jag ska ta mig en stund framför datan sen och sortera lite bilder åxå. Jag skrev ju som tips att man inte ska lyssna sig igenom alla låtar på datan i en följd undrar om det är vettigare att kolla igenom alla bilder istället, visserligen är det bara 12.000 så det lär ju gå lite snabbare *S* hmm jag får publisera detta lite senare när barna har kommit i säng, orkar inte fixa framm kabeln till nätet, är så när man inte har WiFi =(

Höres

Ombytta veckor

Publicerad 2007-04-21 13:11:40 i Life is nearly everything,

Hmmm fredag, jobbet slutar och i vanlig ordning så är det till och inte missa bussen. Jag ska ju ha barnen till helgen =)
Sagt å gjort, en rök med Åsa innan jag hoppar på bussen, känner på mig att det är nåt som inte stämmer, men jag har ingen aning om vad det är. Kommer hem vid 18.30 och springer in för att slänga av mig kameran och städa undan datan då jag dock har en lite för klåfingrig son. Klockan tickar och inte ett ljud från Malin om att de är i Brunflo som hon brukar tala om så jag vet när det är att vänta dem. Nåja hon har ju varit virrig förr så jag tänker att jag väntar en halvtimme, sen ringer jag. Ringer henne hem och en välbekant röst svarar, det är hennes dotter???
En snabb släktträff via telefon slutar med att jag får tala med henne. Som sagt hon har varit virrig förr rmen NEJ jag är INTE i Turkiet nu, prova nästa vecka *S*
Hur som så kom de i morse ist.

Bara ett litet tips till alla! har man 20,000 låtar på datan, bestäm er inte för att snabblyssna igenom alla med at börja längst upp på bokstaven A. Jag och Sarah satt och pysslade med det igår för att hon hade fått för sig att spara lite plats på sin Hd...klockan 4 inatt hade vi kommmit till Bo Kaspers orkester hmmmm....Betyder ju bara att det är ca 26 bokstäver kvar  :S

Nu har jag på begäran (av vem?) skrivit lite mer, kanske kanske kommer det mer idag, man vet ju aldrig =)

See yah

Vrål

Publicerad 2007-04-20 12:15:33 i Life is nearly everything,

Vad e det med bussar egentligen, ja jag fick en pik av Jonas att jag räknade dem. Ett kort möte, en rök och en djävla massa bussar 14 st om jag kommer ihåge det rätt.
Åsa ringde igår och ville ta en rök med mig innan hon drog vidare =)
Väl utanför dörren med ciggen i hand och trevligt sällskap får hela Östersunds bussarsenal för sig att de ska skapa en karavan, som sagt 14 bussar i en följd med lagom mellanrum så att en normal konverstion inte går att genomföra =( vilken tur att man kan tala utan att använda rösten =)

Ventilerat och klart

"Undrar om jag talat med dig" fick jag som ett inlägg, var det en förhoppning kanske ? =)

See yah

Kan man..........

Publicerad 2007-04-18 14:45:52 i Life is nearly everything,

Fick ett påståeende av min jobbkamrat igår. "Fan vissa tjejer, låter snygga"
Tänkte lite stilla att har han verkligen inte insett det föräns nu, 2 år efter han började med detta jobb *S*
Uttrycket att bli kär i en röst har ju funnits en längre tid, tänk er bara tillbaka till "heta linjen"
Visserligen så har det en del gånger inte riktigt stämt med verkligheten riktigt, sen e frågan om det är bättre att bli kär i ett utseende eller en röst, kan ju liksom bli lika besviken på bägge. Nåja nu ska jag släppa ämnet ,det var ju inte alls vad jag skulle skriva om. En glad person har talat om för mig "twice" idag att hon e det =) känn dig träffad.....menar bara att vem gillar inte att höra sånt, och så blir man ju glad själv =)

Hade inte lika svårt idag med kläderna, idag stämde nämligen termometern med frosten på bilarna =)

Tror att jag ska intressera mina hjärnceller för jobbet nu ist för att gräva mig in i skrivandets värld.

See yah

Augusti

Publicerad 2007-04-16 21:03:13 i Life is nearly everything,

Jaha då har man bokat lite mer av detta år. Förnöjelse står på schemat. Cirkus var platsen, tror inte nån har missat att det rör sig om augusti men jag skriver det ändå, den 4:e dessutom. Vissa som har lite koll vet vad det handlar om andra vet exakt vad jag menar, förhoppningen är att mitt resesällskap iaf hänger mer i resonemanget ;)

Jag har faktiskt ingen som helst aning om vem det anars skulle vara som skulle få det nöjet, vill nog inte veta heller *S* smoke forever..........hmmm nej det hoppas jag ju förstås inte att jag gör men men.

Vad har hänt då, tja de stackars Jämtar som inte har koll på saker å ting har idag blitt av med sin tv hehe.
En svag känsla av höst fick jag när jag klev upp idag, en snabb koll på lekplatsen talade om för mig att det var kallt nog för frost, men solen då den sa nåt annat, en lika snabb koll på termometern sade att det var 25+ visserligen i solen men, tvungen att kika på lekplatsen igen. Jo det stämde det var inte damm i mitt öga som fick det att se ut som frost, den var äkta. kan termiometern ha fel? Enda vettiga var att lita på sitt förnuft och klä sig som att det var 25 grader och frost =)

Var upp till affär´n nyss, ett ögonblick av förvirrning uppstod då jag helt plötsligt fick för mig att inför en granne istället för en bekant men liknande utseende sträcka ut armarna för att ge människan. Hon log lite snett och hälsade glatt.........Nån kram fick jag ej.........

See yah

Bara en parantes

Publicerad 2007-04-15 11:20:53 i Life is nearly everything,

Satte mig på tåget igår kväll destinationen var Ösd. Då jag vari hemma hos morsan som inte har något som helst sinne för kaffe så tog jag mig till bistron för att fylla upp koffeinnivån i min kropp. Jag träffade en sympatisk man som jag började tala med, det viosade sig att han var på väg till Duved för att hälsa på sina rötter, trots att han som ung bott i Ösd.
Efter lite allmänt snack om olika städer i Sverige och världen kom vi till fenomenet Östersund. Kommentaren var så djävla klockren: "Ja sist jag var upp till Östersund kändes det som att dom höll på att lägga ner hela stan" *asg*
Det vi syftade på i det fallet var staden som stad inte att militären drog sin kos. Det jag har insett efter 2 år i denna stad är att det saknar själ, i övrigt är det en helt klart skön stad, jag trivs även med folket *ler*
Until after work

Sitter i natt

Publicerad 2007-04-12 18:26:23 i Life is nearly everything,

Nu är det 3, timmar kvar tills jag ska borda tåget som ska ta mig ner till Nora. Dottern fyller år så det ska bli lite gratulationer var det tänkt =)
Jag kommer att fundera på frågan, jag lovar. Kommer nämligen inte att kunna låta bli, jag har 12 timmar framför mig sittandes i en andraklass stol, är nämligen för snål  för att ligga mig ner. Dessutom när jag fick resan gratis då SJ sumpade att hålla tiderna i julas så klagar man inte faktiskt.

Nu ska jag ta tag i jobbet litegrann då jag knappt gjort ett dyft idag. Har varit en mass utbildningar idag istället =)

See yah

Tak eller inte

Publicerad 2007-04-11 17:15:26 i Life is nearly everything,

Kände att det var dags att ta sig en lite bloggstund, jag har ju inte skrivit på flera dagar ju =/
Vad ska jag skriva om då hmmmm fick ett litet samtal idag ,jag som var lite sen =( annars hade jag säkert varit i stan redan vid den tiden.
Kom till jobbet idag och ställde mig för att röka på det vanliga stället, när jag var färdig hade jag ofrivilligt förflyttat mig en meter........det blåser idag helt enkelt.......men ack så härligt det är.
Nu ska jag fortsätta dagen med att fundera på hur det var för 12 år sen när jag kom på anledningen till att Åsa ställer frågan ;)

Nu e det dags för mig att börja jobba igen efter lunchen som var en blandning av en misslyckad fiskgratäng från Åhlens med en misslyckad löksås från samma ställe, trodde nämligen i mitt stilla sinne att det kunde ju inte bli sämre med löksås på gratängen.

Jag vet inte va jag ska skriva om resultatet *S*


See yah

Speedfan

Publicerad 2007-04-09 16:21:35 i Life is nearly everything,

Tänkte att efter 1,5 års ägande av datan kanske det är dags att slå upp manualen och se om det står nåt vettigt. Det första jag ser är ett löst blad som ÅF har bestämt sig för att skicka med, där står det att just denna modell har en fläkt som vill låta ganska högtoch gå ojämt,  visst när datan har det lite jobbigt så sätter den fart. Har liksom vant mig vid det. Deras tips på det hela var att ladda ner ett program som heter speedfan, sagt å gjort väl nerladdat var det bara att följa instruktionerna steg för steg hur man skulle konfigurera detta program.fläkten går numer mera jämt jag lovar =) Problemet är väl att programmet trimmade den stackaren och den går som sagt jämt, på högsta hastighet dessutom =/  hade det inte varit för att ÅF tydligen har kursat så hade jag ringt dem och skällt ut dem.

Hmmmm undrar varför de kursade egentligen haha.

Haha

Publicerad 2007-04-08 03:16:08 i Life is nearly everything,

Tja vad ska man säga, efter 2 öl och ett par Hpnotiq var det dags att röra sig till Larrys. troligen den enda gången som det faktiskt inte var kul där. Fan det fanns ju inte ens nåt fint att kolla på, eller tja det fanns det men vart tog fruntimmret vägen ;)
Nåja nu e det dags för en macka sen tror jag bestämt att jag ska ta mig i säng, och ja jag gick hem själv, tror liksom inte på det där med att dra hem nån från krogen. Möjligen om jag redan känner personen i fråga =)

Godnatt

Påskafton

Publicerad 2007-04-07 15:22:12 i Life is nearly everything,

För er som inte hade en aning om att det var påsk tänkte jag bara påminna er lite =)

Vad har man för sig på påsk då, tja eftersom mina barn ville vara hemma hos sin mor och ingen biljett var bokad till någon annan stad så får jag umgås i goda vänners lag istället. Öl hemma hos Mejer ikväll. Krogen kan tänkas bli besökt med faktiskt.
Nu ska jag laga nån form av middag så jag har det där med ätandet grundat iaf så kan jag fylla på lite innan det e dags att poppa första ölen.
Om någon är snabb så tar jag gärna emot tips på mat =)

See yah

Sunshine or cloudy

Publicerad 2007-04-07 00:10:46 i Life is nearly everything,

Dagen har fortsatt vara lite ur led. Jag flyttade tillbaks min säng inatt när jag talat färdigt i telefonen. Jag vaknade av ett ryck och tittade på klockan......VA!!!.......har jag vekligen sovit hela natten utan att vakna =) saken är den att för en vecka sen möblerade jag om i mitt sovrum varvid jag inte kunnat sova sen dess.
Jag har råkat ut för solsken och moln från två håll idag, förhoppningsvis så kommer solen att vinna iaf det ena slaget. var på corner café och tog en fika. gillar faktisk tanken med en utomhusmiljö inomhus. dock så har de misslyckats ganska rejält när det gäller ljudnivån =(
Efter att promenerat hem, så var även jag tvungen att ta mig en tupplur. vilket troligen kommer att visa sig med att jag inte kommer i säng innan......för sent iaf. 

Passade på att ta ett självporträtt på vägen.

     image23


Nu är det dags att ta sig en titt på vad tvn har att erbjuda.

See yah

Flytt

Publicerad 2007-04-06 11:54:10 i Life is nearly everything,

Visst är det härligt att flytta, en lägenhet kanske en ny stad, eller varför inte ett nytt land?

Jag strävar efter en ny lya i stan, morsan däremot strävade lite mer och tog sig 30 mil närmare mig, visseligen stannade hon i Älvdalen där hennes nya kille bor. Från och med söndag får man förklara henne för bofast där även hon. Nåja jag hoppas att jag med kan få känna lyckan av att packa ner mit liv i banankartonger och bara dra iväg i sinom tid, även om det nu bara gäller några kilometer för mig =) Idag ska jag ut i solen en sväng, när har jag faktiskt ingen aning om men det lär väl lösa sig. om inte annat kanman hoppas på att tvätten bestämer sig för att orka bli torr innan dess.

See yah

Insikt

Publicerad 2007-04-04 15:13:23 i Life is nearly everything,

Funderingarna kring mina sömnvanor verkade lösa sig inatt, jag gav Åsa förslaget att vända sängen då det kan vara en anledning till varför man inte sover gott, eller rättare sagt blir utvilad. samma sak har inträffat för mig. för ca en vecka sedan vände jag min säng då jag vile ha lite omväxling i möbleringen. tror att det har varit min tröttaste vecka ever. dvs vet jag vad jag ska göra när jag komer hem

Hemma igen

Publicerad 2007-04-04 00:09:41 i Life is nearly everything,

Då var man hemma igen efter en ganska skön promenad, den var inte så lång som jag beskrev för Jonas tidigare idag. Däremot inföll resten av beskrivningen. En trevlig träff under en promenad helt enkelt.

Vad har man gjort för nytta idag då? Tja jag vet inte om jobbet räknas då det var segare än vanligt kan bero på en förkylning ;)
Annars har jag gett första hjälpen på en dator, får se om det hjälper lite iaf. Sen kanske jag har gjort mer nytta som jag inte tänker skriva här men ändock bör nämnas då åldern börjar ta ut sin rätt på mitt minne. och nej det hade inget med soffan att göra.

Nu sitter jag mest och filosoferar om en smaskig hamburgare, då tänker jag varken Mcd eller sibylla utan en som man bara lyckas åstadkomma med hjälp av en grill, sommar och en öl i handen.

För övrigt är lasagnette en underskattad rätt helt klart.

En dator och lite dötid

Publicerad 2007-04-03 20:54:11 i Life is nearly everything,

Ja vad kan man inte bättre göra när man ändå har en dator och lite dötid att slå ihjäl än att fylla upp denna sida lite mer. Jag menar det är ju ändå 1Gigg att fylla.
Sitter hemma hos Åsa och Veronica just nu och väntar på att Åsa ska bli klar med dansen så vi kan gå och ta en öl. Altid gott!
Ett nederlag vet jag inte om man kan kalla det för men lite besviken blev jag då en viss person tydligen var förkyld och inte kunde ta sig till Ösd idag, men men bättre lycka nästa gång. Hmm Jonas inga konstiga kommentarer att jag slår dig utan beröring nu hehe.

Nu ska jag vara snäll och göra en defrag av Åsas dator så den kanske piggnar till litegrann.

Kan ju vara så att det blir lite mer skrivet till kvällen när jag kommer hem....

Ciao

Lyster

Publicerad 2007-04-02 22:35:01 i Life is nearly everything,

Jag började dagen med att försova mig givetvis, inte tillräckligt för att komma för sent till jobbet dock =)
Mäkta förvånad vart jag när  jag kliver på bussen och ser en röd arm vifta vilt och talar om för mig att komma och sätta mig. Visserligen visste jag det redan, Malin du vet vad jag menar ;)

Då vi slet häcken av oss förra veckan för att nå upp till våra mål som är utsatta så vart det biobiljettutdelnig idag för att vi varit duktiga. Vi kom tydligen överrens att vi ska på bio gemensamt på onsdag. Jag hade som plan redan igår att fortsätta texten med vad som kan tänkas hända en dag på jobbet, med att undra vad vissa skulle kunna tänkas "yla" om under denna vecka. sagt och gjort. mailen haglade över vad som skulle kunna tänkas bli den film vi skulle se. Ska jag vara ärlig är jag inte säker på att dom kom fran till något gemensamt, jag själv avsade mig allt genom att skriva ett mail till alla att dom kunde ju meddela mig när dom bestämt nåt...........jag fick aldrig nåt meddelande.
vi får väl se vad det blir.

Dagen vändes av en glödande glädje som smittade av sig då jag blev uppring och tillfrågad om jag ville röka. Nyligen hemkommen från Paris.......undrar varför man säger Paris och inte Frankrike, jag menar om man åker till Oslo så åker man ju till Norge inte Oslo, jaja ni hänger säkert med vart jag vill komma. Det är sällan man ser sån lyster i en människa så den smittar av sig på det sättet. Tack Åsa du räddade min dag.

       image22

       © Bo Eriksson
Ha en bra kväll alla där ute........

Jaja

Publicerad 2007-04-02 00:01:16 i Life is nearly everything,

Nu e det kväller och dags att kanske skriva nåt vettigt åxå.
Problemet är väl kanske vad? Kan nästan förstå mig på en författare som försöker att skriva en bok men inte hittar inspirationen när man behöver den. Nu är jag ju ingen författare även om det kanske hade varit kul att ha skrivit minst en bok i sitt liv. Jag fick tipset av Anders, upplägget verkar vara perfekt faktiskt. Vi får helt enkelt vänta å se vad som händer. Kan ju fylla den med en massa bilder om inte annat =)

Nu har man en veckas jobb framför sig. Kan vara trevligt helt beroende på hur man ser det, vem jobbar, kommer det vara nån intressant kund? Alltid händer det nåt kul som förgyller dagen. Om det kommer att ske denna vecka är jag säker på. Kanske ska man ha som ledord att le, varför inte? Inte för att jag inte brukar göra det haha.

Tja jag vet inte om det vart så mycket vettigare än resten av dagens inlägg men vad spelar det för roll, jag har haft min fingergympa och tangentbordet fick bli mitt redskap. Nu var det ju inte mitt bord den låg på. hade det annars varit den ?

Goodnight everyone......

Vet inte varför men en efterlysning, du "Tess".....kan ju hoppas att du läser igen iaf.......Granne sa du men, tell me more..

Vad?

Publicerad 2007-04-01 20:58:27 i Life is nearly everything,

Då jag tydligen har lite att roa mig med idag så skriver jag lite till, hade jag tänkt mig. kl 21 ska jag ändå kolla på tv och jag har ingen lust att diska innan dess även om jag borde.

Fick en dröm kastad i ansiktet idag, bara så där faktiskt.
Det läsiga var ju att någon annan vet vad jag drömmer utan att ens ha talat med mig. Läskigt är det iof inte, mest intressant. jag vart nog bara lite chockad över att det hade sluppit ut så mycket information ur min dröm att den uppfattades så bra. Det var iof rätt människa som tog hand om den vilket jag är glad för, jag menar, den kunde ju ha sprungit vilse och landat hos den det handlade om =/

Nåja nu är det bara 6 min kvar tills det är dags att sätta på den, den där saken med en välvd framruta som spöklikt står och stirrar på mig var gång jag sätter mig i soffan. Ja jag har en sån där gammal sak, mest bara för att jag anser det ganska onödigt med att slänga ut 15.000 på nått som barnen ska titta bullibumpa på. I min värld stavas det med U!

See Yah

Widescreen

Publicerad 2007-04-01 18:30:28 i Life is nearly everything,

Man behöver inte vara filmskapare för att komma på en replik som verkligen funkar för att locka fram ett asgarv. Satt i lugn o ro och chattade med Poop när han plötsligt fällde en kommentar om en tjej som vi såg på Mark Twain i lördags.


P---hahahaaa var så jävla stor
P---inte tjöck men bara stor
B---ehhh nja, häcken ja men resten var okej, hon var ganska smal och kort
P---jamen facet va ju typ 16:9 format

Alltså egentligen tyckte jag att det var elakt för jag gillade henne, men fan fortfarande svårt att sluta skratta när jag tänker på det.

Månen

Publicerad 2007-04-01 01:10:52 i Life is nearly everything,

Satt idag och försäkte leta efter en almenacka på nätet då jag inte har någon riktig men ville veta när det är fullmåne nästa gång. Det var inte det lättaste faktiskt. Jag hade tänkt att göra ett riktigt försök att plåta den stackaren ute bland allt satelitskrot. Men men jag får väl vara uppmärksam istället.

Var på Mark Twain och lyssnade på Christer Halvasson igår kväll. Han e ju faktiskt bra men det blir inga flerbesök om han spelar där igen, man hörde ju honom knappt för allt folk =/
Men det var lite intressant ändå att gå dit nästan nykter, träffade en person som jag var helt absolut säker på att hon inte var dagen över 24, och så visade det sig att hon var 29, snacka om att jag vart paff faktiskt. Varför skriver jag detta då? Jo jag har en bra förmåga att bedöma ålder på folk, sen när jag dessutom sett samma person en längre tid vilket i detta fallet är över ett år nästan då vi i princip bor grannar. Man lär sig alltid nått haha.

Vad har annars denna dag förgyllt livet med då? Tja för den som var vaken kunde säkert njuta av solen, det gjorde jag med iof men jag försökte knappa in lite med sömnen som jag missat denna vecka.

Känlsan av att vara på väg någonstans utan att veta vart man ska, när man ska det, och framför allt varför har infunnit sig idag. kan vara att jag sov för länge och kände att jag missade en massa tid och sol idag men jag tror faktiskt inte att det är så enkelt, jag vet iof vart jag vill vara just nu, dock kommer det inte att ske då det skulle kräva en flygresa.

Har man tur så kommer morgondagen att vara en spännande del av livet som man kan komma ihåg, blicka tillbaka på och le, börjar få en hel del sådana dagar att blicka bakåt på. Fick höra på jobbet av min kära teamledare att när man börjar nämna årtal, det är då man bör inse att man blivt gammal. Tro mig jag ska genast sluta.

Nu ska jag ta en titt på månen, sända en tanke och hoppas att den kommer fram.

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela