Kan jag låta bli tro?

Publicerad 2008-01-31 19:30:56 i Life is nearly everything,

Jo men visst kan jag hålla mig tillräckligt länge tills Angelica kommer hem. Men annars då? Jo jobbet idag var väl som det som mest brukar vara. Halvstressigt halva dagen när en massa kunder bestämmer sig för att ringa in samtidigt och slöslappt när de inte gör det. Men det verkar lossna lite på fronten med att klara mål och krav som man har på sig att prestera samtidigt som man känner sig totalförvirrad eftersom man inte kan allt man vill. Nåja det lär väl lösa sig på vägen.

Nu ska jag införskaffa lite kattsand så katterna blir lite glada =)

See yah

I det blå

Publicerad 2008-01-31 00:06:55 i Life is nearly everything,

Sjunger Nordman, kanske var jag där med tidigare idag. I alla fall kan det ha verkat som så. Min älskling informerade mig att det var onsdag idag vilket innebär att min vecka inte alls började igår. Nåja nog om det, nu ska jag ta mig samman och göra mig färdig för bädden så jag bara kan hämta tvätten om en stund och hoppa i säng sen =)

See yah

Lev väl

Publicerad 2008-01-30 09:06:38 i Life is nearly everything,

Ja då var det en ny vecka sedan igår. Vet inte vad det är som har gjort det hela men jag är på gott humör helt enkelt =)
Nu ska man ju inte klaga på det liksom, det är ju lagom roligt att kliva runt i världen och vara på dåligt humör :P

Ja alltså en ny vecka, detta innebär att man sitter på jobbet just nu och har det ganska lugnt, nästan ingen som varken jobbar eller ringer. Men det gör inte mig så mycket. Då får jag ju nämligen träna mina fingrar på detta viset.

I och med att jobbet har flyttat på sig till I5 numer så innebär detta att man ska behöva gå upp till Torvalla Centrum och ta 14 som sägs vara en snabb-buss. Nu är det ju så att det är den buss som tar längst tid på sig till Centrum men alla tror att den ska vara snabb vilket innebär att den är knökfull varje morron. Sen kan man ju ta det med ro och se det som en balansträning på en kvart, när man far fram i 80 knyck på E14. Igår var det så fullt att jag var tvungen att stå tryckt med näsan (okej det ar 10cm kvar) mot framrutan på bussen. Under den kvarten av mitt liv insåg jag att det skulle vara häftigt att vara busschaufför. Eller jobba somm förare på en "rollercoaster" =)

Nu ska jag återgå till jobbet.

See yah

Over the hill and far away

Publicerad 2008-01-23 18:20:16 i Life is nearly everything,

Här sitter man och lyssnar på den låten men man kan ju inte låta bli att drömma sig bort. Långt bort över bergen, stanna till lite, se nattens inbrott när man står där uppe på en topp och önskar att det var stjärnklart så man kan lägga sig nedkrupen i en sovsäck och bara glo hela natten. Kanske kommer det ett par stjärnfall så man kan önska sig nått trevligt med =). Jag skulle gärna ha skrivit ned vad jag skulle önskat mig men tydligen skulle det aldrig slå in om man talar om det för andra så det är väl bäst att jag låter bli även om det finns en som säkerligen redan har koll på vad jag önskar mig =)

Vad har annars hänt då? Jo man sitter på jobbet och tragglar sig igenom en massa tröga system som håller på att ta kol på en.  Men sakta börjar jag känna mig säkrare på vad jag egentligen sysslar med på jobbet så det känns ju skönt.

Ytterligare en dag som inga bussar går när jag slutar =(

See yah

En kall dag

Publicerad 2008-01-22 12:48:11 i Life is nearly everything,

Egentligen är det inte å kall idag men fan vad jag frös när jag stod och väntade på bussen idag. Tilläggas kanske ska att det var -5 hmm. Jaja kanske håller jag på att bli sjuk =(

Nu sitter man på jobbet iaf, och bara slöskriver. Detta egentligen enbart för att jag ska öva upp mina fingrar lite, har inte blitt så mycket skrivande på sista tiden och jag behöver snabbheten i jobbet. Numer ska man skriva en halv roman för varje samtal man tar :S

Men nej fan nu orkar jag inte mer, jag får ta det en annan dag.

See yah

Blod svett och tårar

Publicerad 2008-01-17 23:12:04 i Life is nearly everything,

Blodet vet jag inte om det har förekommit iof men vär svett och tårar.

Har ganska nyss kommit hem från Frösön och Angelicas lägenhet där jag har varit och städat ihop lite eftersom hennes mamma kommer och kör en massa grejor hit imorron. Kanske kommer det att bli lite trångt här men men vad gör det =)

Nu ska vi se om det var nåt mer jag ville förtälja just nu eller om jag ska lägga mig en sväng för att vila lite. som sagt det är ju inte en dans på rosor att hålla på med flyttpackning. Men nej jag tror inte det var nåt mer jag hade på hjärtat egentligen just nu. Inte som ska stå här i alla fall. Hehe

See yah

Skojigt

Publicerad 2008-01-16 23:13:22 i Life is nearly everything,

Hahaha kunde inte låta bli att titta tillbaka lite i tiden när det gäller min blogg. Helt ärligt fattar jag inte ett skvatt av vad jag har skrivit om vissa gånger. Men vad spelar det för roll när man är på gott humör. Det passade nog då, trist att man inte kommer ihåg vad det där roliga handlade om.

Nåväl...
Hmm detta ord måste vara stulet av Anders tror jag, för jag kommer inte på nån annan som säger så.
Nåväl var det... Synd bara att jag inte kommer ihåg vad det var jag skulle skriva efter det.

Bredvid mig står det 2 stycken elefanter och sneglar på mig. Dessa införskaffades på loppis igår (en trevlig syssla)

Utstakad äro vägen redan, jag har insett att jag kommer att bli 102år och fortfarande vara sugen på sex när Angelica springer runt i de där sexiga "nattlinnena" på ålderdomshemmet. Jag har också räknat ut att det troligen finns bättre medel än viagra om 70 år (om det nu skulle behövas =) )

See yah

Pilsner och tulpaner

Publicerad 2008-01-15 20:04:44 i Life is nearly everything,

Måndag morgon (inte idag alltså) Vaknar av att jag får en väckarklocka i handen?? hihi men det gjorde inget, kliver upp och känner doften av kaffe och the och ser kanske inte ett dignande, men, frukostbord stå dukat *ler*.
Kunde inte låta bli att bli på gott humör ju, söt som Angelica är ju. Denna morgon började inte sämre. =)

Nu sitter man och väntar på att grannen ta vara på tvätten som jag hittade i tvättstugan så jag kanske kan tvätta lite jag med.

I morgon är tydligen första dagen som jag ska jobba på riktigt, jag har ju haft utbildning tills idag. Får väl se hur det blir med den saken. Kan ju faktiskt bli lite spännande. =)

Men nu är det soporna som ska ut...

See yah

Om vi säger så här.

Publicerad 2008-01-13 02:54:13 i Life is nearly everything,

Det var en gång en dag och en natt. Dessa två hade en varsin del av dygnet som de härskade över. Människan sov på natten och var vaken på dagen. Allt var frid och fröjd ända tills den dag Boxer fick för sig att lägga sig i. Då tänker ni säkert vad Boxer, ja ni vet...den där Robert... nej in på spåret igen, har med det hela att göra. Visst har mäktiga företag försökt sig på att ändra stora saker men så självklara saker som att härja med natt och dag. Går det? Nej givetvis gör det inte det, inte så att man märker av det i alla fall skulle jag tro. Nåväl som det nu var så hade detta företag inget annat för sig än att ge en massa anställda en lång ledighet som ingen egentligen visste vad de skulle göra med. Jag och Angelica for land och rike runt kändes det som och hade det bara bra. Men (ja det kommer ibland ett "men"). Nackdelen med denna långa ledighet är att man av någon outgrundlig anledning får för sig att blanda ihop dag och natt. Tillslut vet man inte vad man gör vid vilken tid. Har ni gissat rätt allihopa som läser detta? Ja självklart skriver jag om att (som det kallas i folkmun) vända på dygnet. inatt var det tillochmed så illa att klockan slog 06.30 i det närmaste innan in insåg att det kanske är dags att sova. Snacka om läskigt egentligen :S

Nu när jag förtäljt detta så ska jag ta mig i säng för att insupa doften av Angelica som ligger där, helt oskyldigt och läser. Om klockan slår halvsju igen så hoppas jag att jag sover vid det tillfället.

Hade som en tanke på att kanske kasta ur mig nån bild med men den få vänta tills morrondagen tror jag faktiskt.

See yah

Jo

Publicerad 2008-01-05 18:54:35 i Life is nearly everything,

Tja det sket sig med att skriva 365 inlägg på ett år men men. Jag får väl ta och försöka skriva lite mer nu istället =)
Här sitter man och letar bra musik på datan som man kan skråla till, jag menar jag sitter ju här en lördagkväll i soffan aldeles ensam med en kopp kaffe vad ska man inte göra då än sjunga :P Problemet är att jag har glömt bort vad jag har lyssnat på uner året, det har varit ett extremt varierande år vad det gäller intaget av musik, men det är bara kul tycker jag. livet ska betstå av välbefinande, sex samt musik tycker jag. Bara för att sex samt musik leder till välbefinnande ska ni nu inte idiotförklara mig helt tycker jag hihi.

Så vad har hänt detta året då?
Jag har spenderat den mesta tiden av året ensam hemma, även kallat för gräsänkling för er som nu trodde att jag hade kastat ut Angelica. Nej det är på det viset att hon har varit hos sin far ett par dagar och som ni nyss läste så är hon ju inte hemma idag heller, men det är bara tillfälligt =)

Planerna för resten av året vet jag inte om jag ska ta upp här men det innebär lite jobb med ditt o datt. Jobbiga stunder kommer det att bli antar jag men det är smällar som man får ta. Nu äntligen hittade jag den låt jag ville ha ju. "Hearts on fire"

Igår var första gången jag har hyrt en bil, ja hör och häpna JAG som inte ens har ett körkort hyrde en bil, nu var det inte jag som körde men det hade troligen Statoil skitit totalt i, det var inte det enda felet de gjorde med det avtalet. Vet inte om man ska bara för att vara lite dryg, ta kontakt med KO för att fråga om man kan få tillbaka pengarna. Under denna resa som jag företog mig på 29 mil så var nog Graninge den by som försöker idiotförklara bilisterna mest. Ta bara en sån sak som att sätta en lämna företrädesskylt på en huvudled???

Nu skaman se fram emot att Anders kommer upp hit vecka 7 åxå =)=) Visserligwen var vi ner när han fyllde men det blev liksom inte som att man hann umgås så mycket. Det var ju 18 andra nissar där som hade fått för sig att edt var en bra ide att komma bara för att han fyllde =) Trevligt javisst men ändå lite uttröttande med allt folk.

Har jag ingen aning om vad jag ska skriva mer så ni får vänta tills nästa tillfälle kommer, kanske mer ,ikväll kanske imorron eller rent av nästa vecka.

See yah

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela