Nyheter i vardagsrummet

Publicerad 2007-10-29 17:24:45 i Life is nearly everything,

Mest besviken på filmerna igår hmmm...

Nåja nya tankar idag =) har mest suttit och funderat på hur underbart det är med ett "nygammalt" vardagsrum hemma. gav händerna fria till Angelica att möblera om och det vart ju helbra ju. Nu har jag införskaffat mig ett glasrör som ska bli till en lampa, undrar bara vart den ska platsa där hemma, men jag tror jag kommer på nåt medans Angelica sätter sig i min soffa och stickar lite...

"ögon som glittrar
Läppar som ber
Det går i slowmotion
Vill bara ha mer..."




See yah

Lost in the time of movie

Publicerad 2007-10-29 01:16:36 i Life is nearly everything,

Hyrde en film idag, trodde att man kanske skulle efter 2 värdelösa filmer skulle hitta rätt och få se en bra film denna gång...trodde ni på den lögnen ni med. Nej det vart en annan film som jag redan hade hemma som blev påsatt istället, dock lika illa bevänt med den. Da vincikoden har jag sett och vet att den är bra så det är vad det blir vid nästa tillfälle *S*

Nu börjar klockan vara tillräckligt mycket för att man ska hoppa i säng vilket är precis vad som väntar. Hade bara som plan att skriva färdigt först ju =)

See yah

Imagine

Publicerad 2007-10-26 00:23:24 i Life is nearly everything,

Daggen har precis sett dagens ljus.
Dimman fick den att dröja kvar en stund.
Samma sorts töcken drar fram genom min hjärna.
Dagarna bara flyter förbi och jag fattar knappt vad som egentligen hände.
Kväll igen, strax dags att lägga sig och sova igen, men jag klev ju upp nyss?
Tänker på dig, faller i sömn med ett leende
Lycklig.






Fick tydligen lära mig en sak igår, så här ska du ha mjukisbyxor på dig...ehhh... är det kriteriet för att tycka om mjukisar så vet jag varför inte jag stortrivs i dem som alla andra tydligen gör.

See yah

Ensamhet

Publicerad 2007-10-24 01:07:08 i Life is nearly everything,

Dimman faller över staden och fullkommligt dränker den totalt.
Satt på bussen hem och tittade ut över Frösön, eller det var iallafall min tanke. Det enda jag såg var dock ett enda stort moln av dimma... härligt.

I morron var det dags att ta sig an kameran och plåta ett innebandylag, Emils rättare sagt =)

Undrar och funderar på var och när det kommer att hända att Anders kommer upp hit till mig, han nämnde att han hade det som plan men inte när det skulle ske...hmm hoppas väntar och ser =)

See yah

Sabaton

Publicerad 2007-10-20 23:26:20 i Life is nearly everything,

Frösön, ett par högtalare och Sabaton strömmar ur dem.

Nåja nu är man här igen, hoppas bara att katterna håller sig någotsånär lugna inatt. Jag kommer troligen att strypa dem om de får för sig att hoppa på mitt revben som känns som det är knäckt.

Vet inte varför eller hur men så här gick det till: Man ligger ganska skönt i sängen och sover men helt plötsligt får min kropp för sig att den ska kliva upp snabbt som fan. Detta resulterar i att min hjärna inte hinner väcka alla vitala delar som krävs för att man ska kliva upp, benen till exempel, alltså bara frågar varför? Detta lilla misstag av min hjärna resulterar i att jag helt plötsligt befinner mig i nån konstig ställning över sängkanten med ett halvknäckt revben som resultat. Nåja låter jag bara bil att ducha hemma så går det nog bra, lustgasen fortsätter nämligen att strömma ur min duch :S

Live to love another day...

Lord, I fell for her smile
And she loved me for a while
Then she said good-bye, gotta go
Left me standing on the side of the road
Now she's gone and I'm a memory in her past
And the long and short of it, some things never last.


Chorus:
Oh, because summers come, summers go
I'll keep on walking down this road
It's alright and it's okay
I'll live to love another day.
I'll live to love another day.


Lord, I'm out here again
With my back to the wind
The warm sun that's sinking low
Is gonna leave me out in the cold
But the long and short of it some things never last
And if that goes for the good
It must be for the bad.


Chorus:
Oh, because summers come, summers go
I'll keep on walking down this road
It's alright and it's okay
I'll live to love another day.
I'll live to love another day.


If I fall down
I'm not ashamed
I always get back up again
But I'll be fine 'til the right one
Comes to save me, save me, save me
Lord I fell for her smile
And she loved me for a while.


And someday she's gonna wish
She hadn't left me here like this.


Chorus:
Oh, because summers come, summers go
I'll keep on walking down this road
It's alright and it's okay
I'll live to love another day.
I'll live to love another day.


I'll live to love another day.
I'll live to love another day.
I'll live to love another day...



See yah

Fridfullt

Publicerad 2007-10-16 00:33:06 i Life is nearly everything,

Frösön är besökt ikväll. Kunde inte låta bli att fundera på vad det var som drog mina ögon till kulle bakom. Var det bara nattliga arbetare som lekte med en lampa eller var det kansek äntligen ett besök från vår tvillingplanet som jag ganska säkert vet finns där ute... Alltså ni som trott att jag är knäpp har nyss fått reda på att jag är det hehe

Skämt å sido nåt var det som blinkade frenetiskt och det var inte det lättaste att fatta vad det var för nåt.

Nu ska jag prova på att lägga mig och sova, vet inte varför jag är så trött egentligen men men.

// Ett fragment av lycka log mot mig idag \\
// Var tvungen att ta fram det \\


See yah

Läste mig till en sak nyss

Publicerad 2007-10-14 23:06:13 i Life is nearly everything,

Framtiden får alltid utvisa, det är så jag lever ju. Sen kan man ha sina aningar om vad som komma skall, förhoppningar är givetvis med i den rollen.

En snabbis till affären visade sig vara god på ett par olika sätt, sen om det goda håller i sig vet jag ej. Kanske inte idag men vem har bråttom, jag ska inte nånstans.

23.03 klockan börjar närma sig den värsta dagen på detta år Skåne ska få digitaltv. Jag har absolut inget emot skåningar egentligen bara det att jag inte fattar vad de säger ju =(

Nåja jag ska inte upphålla mig vid datan nu jag har bättre saken för mig ju.


See yah

7 ljus och en kvinna

Publicerad 2007-10-14 03:36:59 i Life is nearly everything,

Av någon anledning vet jag inte varför jag har regnstänk i håret när jag kommer hem från affären där jag inhandlat en form av middag. Var på väg en evighet om man ska kolla på vad klockan sa till mig, även om jag glömde den hemma. Mobilen alltså. Den har i detta liv inte blivit glömd hemma många gånger under den tid jag haft mobil. Numen har rekordet blivit slaget tror jag. 4 ggr under en veckas tid. Kan det vara pga att tiden ändå inte spelar nån roll, den stämmer ju inte ändå klockan har ändå fått för sig att gå flera timmar mer än vad jag ville veta av eller kan tänka mig.

En känsla av glömskhet har infunnit sig de senaste dagarna, Var ut till Angelica av ungefär en anledning idag... för att hämta hem kameran som jag lämnade där igår. Kom vi hem med den idag, haha nej skulle inte tro det.

Meditaton är något som aldrig har utövats av mig, inte heller ikväll, inte vad jag kallar det iallafall. Hittar inte ordet för vad jag kallar det. Troligen kommer den äkta känslan när jag ska slå ihop ögonen för att sova senare i natt. Brukar vara på det viset, vid full koncentration blockeras mitt undermedvetna, när man sen kan slappna av för att sova släpper blokeringen.

Knattret av tangenter stör mitt högra öra en aning när jag sitter här med datan i knät och skriver, Datan bestämde sig för att spela "Who wants to live forever" Jag har faktiskt funderat på frågan en del under åren och kommit fram till att, ja jag vill nog det. Kanske inte ensam som i "Highlander" Tänk er vilken häftig resa det vore.

Känner mig som Mr Bean när jag sitter i soffan och kommer på mig själv med att värma köttbullar på datan.....




Till en början ett ansikte, ögon mun kinder. en och en försvinner detaljerna ett enda moln av behaglighet.

See yah

Funderingar från en soffa

Publicerad 2007-10-09 21:21:07 i Life is nearly everything,

Återigen sitter man i soffan och har sina små funderingar på livet igenom. Vattnet porlar från två håll idag, vattenkokaren räknas inte. Tänkte att jag skulle bjuda Angelica på the när hon kommer ur duschen till porlet av vatten från min fontän.

...


See yah

Tunnelbanavägen

Publicerad 2007-10-08 01:13:26 i Life is nearly everything,

Vet inte men det verkar vara den riktiga översättningen på ordet Subway, eller hur var det egentligen.
Var ner på stan idag enbart för att träffa Angelica och "luncha" *ler* eller vad man kallar det när man äter klockan 18 på kvällen, brukar iallafall stå som lunch på schemat man har på jobbet.

Nu har man tvättat, städat och gjort det hela lite mer trivsamt efter att barnen har varit här under helgen. Kakor bullar och en tårta stod på bordet eftersom Edvin har fyllt, visserligen förra helgen men jag hade ingen chans att ta mig dit då så det fick bli lite kalas här hemma istället. har som en tanke på att lägga in ett par bilder på bildsidan strax men jag kanske inte hinner göra det ikväll, ska ju nämligen lägga mig i tid var det tänkt eftersom jag börjar kl 08 i morron *örk*

Drömmer mig bort, ett andetag hörs emellanåt. kan inte låta bli att le lite...
Hallå, hallå lite häftigare ett sporadiskt ord. inte mer.
Ensamma men ändå där...
Tillsammans...
Värmen sprider sig när jag hör det där andetaget...

I natt kommer jag att drömma

Publicerad 2007-10-04 23:46:11 i Life is nearly everything,

Hmm "tänker han lämna dig då" haha för en frisyr det var det dummaste jag hört på länge men det var ändå på nåt vis kul att höra det.

Fick ett samtal av min vän och livsguru Anders idag. Hej på dig jag har fått tillbaka kameran som jag lämnade in på lagning, det gick på 3600:- *arghhh* Efter att ha återhämtat mig från andnöden insåg jag att jag kommer inte lämna in MIN som har exakt samma fel som den han lämnade in hade. En ny kamera är vad jag kommer att införskaffa mig istället i det fallet =)
Ska bara bestämma vad jag ska satsa på i det fallet.

See yah

Stay in my dream, so I can take you with me...

Publicerad 2007-10-02 23:46:57 i Life is nearly everything,

Kanske var det meningen... Min oro har minskats till att endast avse en persons reaktion. Kanske den svåraste.
Nåja spelar ingen roll talet 21 lyser grönt och dessutom stortrivs jag med situationen. Hinder är alltid till för att klivas över.

Har inte upplevt det innan, tittade en gång till, och en till men inget förändrades, ansiktet var kvar där. Men så fel ändå, det satt där helt sonika på fel kropp aldeles intill mig, uttryckslöst betraktande, hälsade inte ens. som ett ögonblick...fryst.

Sitter här med muskiken på och funderar på om man kanske skulle stoppa i nåt i tvätten när man ändå har chansen, såg att det var ledigt ju, inte så konstigt förstås då klockan är för mycket för att tvätta.
Sen ska jag nog ta mig an en kopp Lapsang. Spännande var det när man åkte bort till Odensport, får ett brunt tjockt kuvert fyllt med smakupplevelser. Kan nästan inte låt bli, men lyckas hålla mig i skinnet tills jag kommer hem. dock var det sängen som gällde just då. efter en natt med 1,5 timmes sömn skrek min kropp på mig att ge upp en timme eller två.

Det där med släktförhållanden är inte det lättaste, när man dessutom har ett släktforskningsprogram som är lika komplicerat som släkten man skulle få hjälp med att förstå blev det ju ännu krångligare. tror jag i och för sig att jag har fått lite koll.




Varje liten del av ditt ansikte utstrålade lugn, men ändå så levande, miljoner tankar flög förbi, inte en enda gav dig att vika. lyckan var som ett moln runt dig och jag fick chansen att vara med i molnet...

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela