I don´t know why

Publicerad 2007-06-30 20:02:43 i Life is nearly everything,

Var in på stan igår.

Chewbacca is now dead, Hope so anyway ;)

Har ju då turen att man hinner betala räkningarna innan nätet stängdes ner för obetald faktura som jag missade förra månaden haha
Nåja jag får väl hoppas att man får igång det nästa vecka, det är ju iaf betalat hehe

Nu sitter man på Sarah´s data så man kan uppdatera sig lite iaf =)

Have a nice evening

See yah

Onsdag

Publicerad 2007-06-28 01:09:06 i Life is nearly everything,

Hmmm det känns som att jag kommer att rada upp hela veckan nu....nej det kommer jag inte att göra. nu får det liksom vara nog. Afterwork........ja det var en trevlig tillstälning, Jonas som nu var i fokus då han fyller år blev ju på lyset. Alldeles lagom dessutom haha.

Alltså sitter man här salongsberusad, tänker på kvällen, inte tycker synd om men däremot funderar på vad vissa av mitt släkte (män) tänker med.
Ja detta är ett sådant där småhints inlägg som jag fått "bannor" för =)

Klockan slog nyss över till 01.07 vilket innebär att jag ska tända en rökelse och hoppa i säng. Var doften till belåtenhet?

See yah

Tisdagar

Publicerad 2007-06-27 00:45:00 i Life is nearly everything,

Ibland känner man sig bara tom när man sätter sig på bussen hemmåt, Idag var det inte en sådan dag. Jag kände mig ganska nöjd med livet faktiskt. Mina små elever är numer en del av resten på plejset och ska klara sig på egen hand vilket de bevisade totalt idag de flesta lyckades med vad de ska göra resten av tiden på jobbet vilket känns lite som ett diplom till mig. Alltså har jag lyckats lära dem nåt. Där kom det där ordet som vissa av befolkningen funderar på vart man använder det. Ta inte illa upp nu Monica ;)

Antingen är det Österns Livs som flyttat på sig eller så är det jag som är allmänt förvirrad. Mycket troligt att det är det sistnämnda....hmmm...Lurade nämligen iväg Monica på en promenix dit för att införskaffa lite mer the från turkiet. Efter tre kvarter och ingen butik gav jag upp, det är alltid bra att ge upp emellanåt, för där var den ju. iof var det stängt men vi hittade ju hehe.

Fick ett tips som var riktigt smart idag, såg på när mitt telnummer blev inlagt på mobilen. Reagerade på att det råkade bli liten bokstav så jag sa till i all välmening. Det får du om en månad ehhh va vad sa du, det får du om en månad. jaha och???? Jo men om en månad så känner jag dig lite bättre och då ändrar jag till stor bokstav då vet jag att du ska vara kvar. Fan det var ju klockrent, hur många gånger har man inte tittat i sin telefonbok och funderat vem människan som har ett namn och dessutom sitt telnummer i MIN mobil! Jag känner ingen * * * * *........eller gör jag?

See yah

Välkommen till kaos det här är........

Publicerad 2007-06-26 01:02:37 i Life is nearly everything,

Fick leka TL idag. viss hörde jag skrattsalvorna i bakgrunden när jag ringde TLC och sa det haha. Tror de har börjat få lite kläm på hur jag är =)

Klockan är 6 och tåget rullar in på plattformen i Bräcke. Ögonen far förvirrat upp, ingen har väckt mig under natten vilket är skönt. Det skulle inneburit att jag snott nåns plats eller att det var konduktören som skulle vilja se min biljett som jag inte hade hum hum.
Insåg att jag faktiskt inte har njutit så mycket av att sitta i bistron och bara ha en kallnande kaffekopp framför mig, lurarna i och helt insjunken i min egna lilla värld när den stora världen rullar förbi i en färgsprakande solnedgång över Bergslagen. Betagen javisst men jag ville inte förstöra lugnet som jag ändock kände med att ta fram kameran och plåta allt det vackra. Jag får spara så den finns där när jag får för mig att blunda istället.

En dimma kryper sakta in över gräset, letar sig fram till skogsdungen som står där så försynt. Några ögonblick senare är den alldeles täckt i midjehöjd av det vita tjocka molnet. En solstråle letar sig slött fram över himlen och orkar knappt ner till den daggstänkta backen. Den enda effekt den har är att få de torra grässtråna från förra året att gnistra genom dimman........En ny dag är född

See yah

Friends from heart

Publicerad 2007-06-25 10:17:29 i Life is nearly everything,

Vad passar inte bättre än att fortsätta, eller ska man kanske kalla det avsluta den senaste resan med att avnjuta en turkisk delikates när man möts igen. Nämligen en tallrik youghurt med flytande honung samt sesamfrön.....mums.....

Youhurt
© Bo Eriksson
Annars var det en helt okej helg med en massa skoj, det blev ingen hästtur denna gång men jag får la hoppas att det kommer nästa.
Nu är det snart dags att åka till jobbet. så jag lär publicera detta nu.

See yah

Framme

Publicerad 2007-06-22 10:04:20 i Life is nearly everything,

Nu har man äntligen fått sova sina minutrar i natt för att komma fram till Örebro. Party nu är det så att detta party kallas för midsommarafton men doch en trevlig tillställning.


Ha en bra midsommar nu alla där ute =)

Funderade

Publicerad 2007-06-21 01:12:39 i Life is nearly everything,

Sakta smyger sig tanken på, alla dom där andra, dom gör det ju. hur vågar de. men jag då? Ska jag verkligen våga. Vad gör jag här egentligen, allt far runt i tankarna, vad var et han sa nu. bäst jag rör lite på pilen så han tror jag letar efter knappen att klicka på. ahhh det var ju det han sa, ehhhh jo så var det jag testar, är det jag som är dum eller, dom andra kan det ju. jo jag hittade rätt, vad var det jag skulle göra sen. tror han verkligen att jag kan höra vad han säger när jag samtidigt ska göra det här. jodå han gav mig beröm så jag måste ju ha gjort rätt ändå. Faaaan vad är detta nu då, det kommer ju ett felmeddelande. Hmmm han gjorde en luring igen. han visste om det, jg hade missat nåt likförbannat. Nej jag gjorde ju exakt som han sa, hehe, han såg nog att det var ett nervöst skratt utan djup. Han ville ju bara visa. Själv........om jag provar så här så går det nog, jodå jag lyckades. inget felmeddelande va? men vad var det han sa innan han gick vidare, skulle vi verkligen göra det IDAG!? jag vill inte, jag låtsas ha lite ont i halsen, nej jag har ju inte hostat på hela dan det funkar inte. Kanske glömmer han bort det, det verkar ju lite vimmsigt det här faktiskt, hoppas, hoppas, hoppas.Nu kommer han igen, nej han skämtade verkligen inte, varför sätter han sig på den stolen? Där ska ju jag sitta. Det är alltså idag ändå.  ....Dunk....dunk....dunk....dunk...dunk..dunk.dunk.dununk.duunk..DUNK......Hej jag heter........undrar varför........

Mina nya säljare fick ta sitt första samtal idag, klarade detta galant.

See yah

Ensamhet

Publicerad 2007-06-20 01:56:26 i Life is nearly everything,

Kan vara nåt att lyssna på =)

When I was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone
Livin' alone
I think of all the friends I've known
When i dial the telephone Nobody's home

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore

Hard to be sure
Sometimes I feel so insecure
And loves so distant and obscure
Remains the cure

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
All by myself
Don't wanna live
All by myself
Anymore

When I was young
I never needed anyone
And making love was just for fun
Those days are gone

All by myself
Don't wanna be
All by myself
Anymore
All by myself
Don't wanna live
Ohhhhhhhhhhh

Don't wanna live
By myself
By myslef
anymore

By Myself
Anymore
Ohhhhhhhhhhh

Jag får testa att lyssna på den imorron =)
Celine Dion

Var en bra dag idag =)

Publicerad 2007-06-19 22:03:03 i Life is nearly everything,

Kände för att skriva ner en text.....okej då jag kopierade den ;)

The city streets are wet with rain tonight
Taxi drivers swerve from lane to lane
A lonely guitar man playin' down the hall
Midnight blues comin' through the walls


I tried to call you on the telephone
I left it off the hook
Just to hear it ring
You told me you were better off alone
I never knew that tears could sting


I'm on the roof and I'm starin' at the stars
Lookin' down at all the cars
I can see you
In the window of your favorite corner bar
But to reach you is just too far
And I might as well be on Mars


The city seems so old and grey and beat
It closes in and makes me wanna suffocate
And you just live across the street
But that's a billion miles away


You've turned my world into a dark and lonely place
Like a planet lost in space, my light is fadin'
I'd cross the universe to be right where you are
But I'm right in your backyard

And I might as well be on Mars

I might as well be on Mars
You can't see me
I might as well be the Man on the Moon
You can't hear me
Oh, can you feel me so close
And yet so far
Baby, I might as well be on Mars


Baby, I can't fly
If I could I'd come down to ya
Maybe I should try


I'm on the roof and I'm starin' at the stars
Lookin' down at all the cars
I can see you
In the window of your favorite corner bar
But to reach you is just too far
And I might as well be on Mars


I might as well be on Mars
You can't see me
I might as well be the Man on the Moon
You can't hear me
Oh, can you feel me so close
And yet so far
Baby, I might as well be on Mars

Kan kännas så emellanåt......

Slutkörd

Publicerad 2007-06-19 00:25:13 i Life is nearly everything,

Då har scenskräcken lagt sig och man känner sig beväm i att Tradimus kommer alltid att vara Tradimus, dvs allt vad logik och genomtänkt inte existerar. Det var ca 3 år sen efter noggranna omräkningar sen jag var utbildningsansvarig för viasats TM avd i Nora. Inta annata än att man var nervös och en svettdroppe kröp fram i tinningen. när de nya för dagen hade satt sig och skulle lyssna hela dagen.....På mig! Vad tyckte de egentligen? nickade dom av artighet eller var de så samarta som de sa att de förstått allt jag sagt under dagen. Hur man än vänder på det så lär det visa sig.
Gjorde en upptäckt idag. Det är inte samma sak att tala  tel en hel dag som att tala inför en grupp en hel dag. Resultatet är att man slocknar som ett barn i soffan när man kommer hem.Det är därför jag äter min middag nu.

Ska jag vara pigg i morron, vilket jag hade tänkt mig lär jag ta mig i säng nu ganska snart.

See yah

Intet nytt

Publicerad 2007-06-17 19:31:58 i Life is nearly everything,

Ska man eller ska man inte. Efter att kaffet är klart tror jag att jag ska ta mig tiden att kolla igenom lite utbildningsmateriel. Jag har egentligen ingen aning om vart eller hur jag ska börja morrondagen. Det är troligen som det brukar vara för mig när jag jobbade som lärare, morronkaffet gav mig inspiration. Hoppas nu bara att jag inte försover mig så jag inte hinner med det, då e det nog fan kört :S

Hur man försöker slippa, kaffet är klart men inte jobbar jag, ringde min vän Anders istället haha

See yah

Ute idag

Publicerad 2007-06-16 23:35:55 i Life is nearly everything,

Solen sken, barnen var ute och lekte. Byggare Bob har satt sina spår och Edvin hade fått ett 5 meters måttband av mig. Det var inget bra val att ge han det visade det sig nu 7 månader senare, jo han fick det för länge sen. Han och Wilma var ute och lekte. Vilket slutade i ett skadat finger på Wilma. Hoppas bara att det inte går upp nu under natten, skulle vara bra om det kanske blev lite läkt tills imorron. =)
Alltså kan man låta bli att smälta när denna lilla krabat kommer och försöker flytta in i min väska?

Angel
© Bo Eriksson
Alltså kan man låta bli att smälta när denna lilla krabat kommer och försöker flytta in i min väska?
Nu är det ju inte min katt =( kanske får jag räkna henne liiiiite som min om jag har tur =)

Jag var ute och gick med edvin en sväng idag och helt plötsligt så stod där en soffa en röd visserligen i stål men vaddå? Min lilla som till fotomodel ställde givetvis upp, jag menar varför inte ta en bild när man ändå hittar en soffa =)

Soffa
© Bo Eriksson
See yah 

Apelsiner

Publicerad 2007-06-15 23:58:11 i Life is nearly everything,

Detta inlägg kommer absolut inte att handla om apelsiner. Det kommer att handla om en dag som denna. Av någon anledning så talade väckarklockan om för mig igårkväll att jag skulle ställa om den innan jag la mig, jag var nämligen ledig idag. Men men sagt och gjort jag ställde den enligt den självs önskemål och la mig till ro i sängen för att sova. Klockan ringer enligt vad den skulle. Exakt en minut senare vet jag varför den sa till mig att ställa om den. Då har nämligen Sarah på hjärtat att väcka mig. *S*

Vad har man annars gjort då, jo jobbet fick ett besök på min lediga fredag då jag kände mig tvungen att ha någon form av förberedelse innan måndagmorgon. Då var det ju dags för mig att leka lärare igen, usch vad det var länge sen. Ähh det går nog bra.

Men jag är ju lite nyfiken My?

Nu sitter man här och leker med lite bilder som jag ska skicka iväg för tryck på tack-kort. Barnen i säng och det är lugnt och skönt helt enkelt =)

You think that I can't live without your love
You'll see,
You think I can't go on another day.
You think I have nothing
Without you by my side,
You'll see
Somehow, some way


You think that I can never laugh again
You'll see,
You think that you destroyed my faith in love.
You think after all you've done
I'll never find my way back home,
You'll see
Somehow, someday


Chorus:


All by myself
I don't need anyone at all
I know I'll survive
I know I'll stay alive,
All on my own
I don't need anyone this time
It will be mine
No one can take it from me
You'll see


You think that you are strong, but you are weak
You'll see,
It takes more strength to cry, admit defeat.
I have truth on my side,
You only have deceit
You'll see, somehow, someday


Chorus2:


All by myself
I don't need anyone at all
I know I'll survive
I know I'll stay alive,
I'll stand on my own
I won't need anyone this time
It will be mine
No one can take it from me
You'll see


You'll see, you'll see
You'll see, mmmm, mmmm

Bara en gammal goding =)

Have a nice night

Vart tog den vägen

Publicerad 2007-06-15 00:19:14 i Life is nearly everything,

Klockan blev 22, allting klart för att stänga av datan och gå hem. Äntligen avstängd kameran i väskan tröjan på..........vänta nu varför sitter resten av mitt team och fortsätter ta samtal? Men vi är ju schemalagda till 23 idag, vaddå idag, det är vi ju på torsdag. Hmmm nåt fel här, under lunchen talade Jonas och Emma-Lisa om att det var torsdag idag, märkligt, vart tog onsdagen vägen då. den var ju igår? nåja det var ju bara att starta upp datan och sätta sig ner igen =/ men men det betyder ju att jag får hem barnen i morron iaf =)

Ett intressant samtal kom iaf efter klockan 22 så det var tur att jag loggade in, det var ju ett sådat som "gör dagen liksom"

Nu ska jag ta mig i kragen och fixa de där bilderna som jag skulle gjort förut när jag skrev om det för en vecka sen :S får väl se vad det kan bli av dem.

See yah

Morning has broken and I´ve seen it

Publicerad 2007-06-14 11:26:30 i Life is nearly everything,

Hmm jag vet egentligen inte varför jag gjorde det men klockan pinnade på i natt och vid 4 tiden var det dags att titta ner i lakanen, innan hann jag se soluppgången som jag tyvärr var för trött för att uppskatta. Slängde ut nåt gnälligt mummel i varför solen var tvungen att lysa rakt i mina ögon. Jag var ju trött osh skulle lägga mig inte bli pigg av ett blädanade ljus.

Idag ska jag återigen ta och byta ut mina Kosslurar, det är en djävla tur att de har livstidsgaranti på dem. Jag tror det e det 5:e eller kanske 6:e paret jag byter för de råkar få för sig att det är vettigt att börja glappa i kontakten =(
det värsta är ju att jag gillar dem så jag vill inte byta till nå andra heller =/

Nu ska jag bara ta mig en dusch innan jaghsticker till stan för att göra ovan nämnda, sen är det jobbet som gäller.

Höres

Bilder foto och en massa jobb

Publicerad 2007-06-14 00:26:47 i Life is nearly everything,

Sitter numer som tidigare sagt som webmaster till www.andersforsell.se hade tydligen slarvat när jag uppdaterade den senast, efter en snabb koll var det bara att göra om allt från början.

Har jagat en modell idag som jag tänkte ta med ut i solen nån dag, får se vad det kan tänkas bli för roligt med det =)

Sen får man väl skatta sig lycklig som efter HK´s förfrågningar blivit utbildare pga min yrkesskicklighet...haha..nua hade de säkert inte sagt så men vaddå ???

Hade nog inte så mycket mer på hjärtat än att ni kan följa länken till min bildsida här. Den är dock inte uppdaterad med mer än en bild än så länge men jag jobbar på saken =) http://yffo.blogg.se/pictures

See yah

En salig blandning

Publicerad 2007-06-13 01:23:10 i Life is nearly everything,

Okej jag erkänner att jag hade tråkigt på förmiddagen idag. Varför skulle man annars lägga in 3 inlägg på bloggen?
Nu har jag iof lagom roligt med men fan det e natt och jag har lust att skriva nåt bara. Det är av någon anledning skönt att titta på skärmen och se orden framträda bara så där som dom gör.

Kände mig tvungen att ta en liten promenad nyss, visst regnade det litegrann men det är faktisk bara uppfriskande med en promenad och känna dropparna träffa pannan, långsamt rulla ner över näsan för att sedan droppa bort från mig. Har lite sug efter theét som står i skåpet i köket, en känsla av frihet kanske, jag tänker på äppeltheét som står där bara väntandes på att bli uppdrucket.

Vad har denna vecka medfört i strävan efter att uppleva så mycket som möjligt? Kanske att jag har en förmåga finnas. Vad var  det med tanken om en bild? Var det jag eller bilden som skapade suget? Vet faktiskt inte.
Kan man verkligen ha kvar en doft i näsan i 10 timmar? Jag har fått en doft att sitta där, minne eller en önskan, knappt troligt att doften skulle vara i närheten just nu =/ 
Kan det verkligen vara sant att jag har hört i syne, men allergi är en allvarlig sak ju *S* nåja, no hard feelings hehe.
lite av varje är nog sammanfattningen.

Nu är det sängen som snart hägrar, bara en macka eller 10 innan.

See yah

Vänta

Publicerad 2007-06-12 12:49:52 i Life is nearly everything,

Kan inte säga annat än att jag gillar musiken till denna =)

Hon vill ha dig men du vägrar så stolt att förlåta.
Hon vill se dig men du visar inte kinder så våta.
Hon vill höra dig men du vet hur dumt det kan låta.
Hon vill trösta dig men du vill så envist bara gråta
att du vill bara tro på ditt eget förakt
och du vägrar lyssna och tro på vad hon sagt.

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir.
Vi kan väl lämna varann en liten stund.
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv,
så lovar jag att vi möts för jorden är rund.

Ja jag stod där förstummad, jag trodde hon skämta.
För jag vet allt för väl vad det betyder att vänta.
Så nu sitter jag ensam här och bara torkar.
Jag borde hitta på nåt men jag tror inte jag orkar.
För huvet är fyllt av klychor idag,
jag bara analyserar och tolkar va' hon sa.

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir.
Vi kan väl lämna varann en liten stund.
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv,
så lovar jag att vi möts för jorden är rund.

Jag vägrar acceptera de hon sa, ja jag vägrar att förstå.
Jag vägrar att tro att det ordnar sig en dag.
Men lik förbannat så väntar jag ändå.

För tänk om det är sant att hon kommer tillbaka...

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir.
Vi kan väl lämna varann en liten stund.
Vi kan väl gå åt varsitt håll och få nytt perspektiv,
så lovar jag att vi möts för jorden är rund.

Vi kan väl vänta lite och se hur det blir,
nej här ska du få höra vad jag tror.
Om vi går åt varsitt håll och får nytt perspektiv,
så lovar jag att vi aldrig möts för världen är stor.

Bara så faktisk =)

Dryckesvanor

Publicerad 2007-06-12 12:33:48 i Life is nearly everything,

Vissa följder av umgänge, åtrå, kärlek varför.....

Fenomenet uppsår oavsett ålder har jag upptäckt. Min mor sa något i helgen som jag iof redan har funderat på innan. "Nu har Göran lurat på mig att dricka kaffe igen"
Göran är nu min mors nya kille, ja jag är snäll och kallar han för kille vid 60 strecket =)
Hon har alltså inte druckit denna dryck på ca 20 år. Samma sak hände för mig förra året, vin och jag har aldrig gått hand i hand, nu kan jag faktiskt tycka om det, Andra har efter umgänge med mig börjat föredra en öl istället för en cider, vin. allt detta på grund av möten, känslomässiga. Vill man efterlikna den man gillar eller har man verkligen missat att det var godare med öl än vin, kaffe än the ???

See yah

Visst är det trevligt att vakna

Publicerad 2007-06-12 11:05:20 i Life is nearly everything,

Klev upp för en timme sen ca och har fortfarande inte intagit mitt morron kaffe, om jag är bara dum eller försöker sluta omedvetet har jag ingen aning om men. Det har varit så här i några dagar, kliver upp gör det som borde göras en morron och kommer på lite senare att jag inte gjort kaffet. Tja det hade ju inte varit fel om man kunde gå tillbaka till tiden då man drack denna dryck som sällskapsdryck.

Hur man nu kan få för sig att skriva 4 rader om kaffe har jag ingen aning om heller men det kan nog bero på att man känner sig smått bakis idag. och nej det var inget alkoholintag igår, jag är bara så dålig på att dricka vatten om dagarna vilket medför att man känner sig så här.


Sakta sakta ett stilla flöde
Dom säger att det tar 100år
En droppe letar sig fram
En grotta, droppen faller
Stalagtiter bildas
Letar sig vidare
Bäcken forsen, vattenfallet

Can I play with madness.....

Publicerad 2007-06-12 00:30:54 i Life is nearly everything,

Kan inte sluta att tänka på sommaren och semestern, av någon anledning verkar det som att den kommer att vara för kort för mitt anlagda schema som inte ens är planerat. Det enda som står på det där schemat är utforska och ha kul, detta komer att innefatta en hel dels resande även om det bara blir inom sveriges gränser, med en liten avstickare till Irland då förstås. Jag förstår inte hur hon gjorde det när hon stal min mening ang. känslan med att sätta sig på tåget och bara försvinna in i............................
Nåja har ju inget emot att du stal lite, jag har minnet av den kvar. Kanske kommer den i min ägo till slut igen ;)

Misstanke

Publicerad 2007-06-11 18:52:39 i Life is nearly everything,

Åsa vad har du gjort med min mp3, kan inte få denna låt ur min mp3 =)

I am thinking it's a sign
That the freckles in our eyes
Are mirror images
And when we kiss they're perfectly aligned


And I have to speculate
That God Himself did make
Us into corresponding shapes
Like puzzle pieces from the clay


And true it may seem like a stretch
But it's thoughts like this that catch
My troubled head when you're away
When I am missing you to death


When you are out there on the road
For several weeks of shows
And when you scan the radio
I hope this song will guide you home


They will see us waving from such great heights
"Come down now" they'll say
But everything looks perfect from far away
"Come down now" but we'll stay


I've tried my best to leave
This all on your machine
But the persistent beat
It sounded thin upon the sending


And that frankly will not fly
You'll hear the shrillest highs
And lowest lows with the windows down
And this is guiding you home


They will see us waving from such great heights
"Come down now" they'll say
But everything looks perfect from far away
"Come down now" but we'll stay.

Men det gör ju inget iof för den är ju bra =))

Home at last

Publicerad 2007-06-11 00:44:03 i Life is nearly everything,

Då jag ganska ofta skriver mina bloggar i Word satte jag mig gladelige igår och skrev ner lite, sparade och öppnade webbläsaren för att logga in =( Nåja kunde ju kanske funkat, men men jag kastar in det jag skrev är ist

"

Här sitter man nu nersackad i soffan hemma hos Elvy & Birger. Dessa 2 är min brors svärföräldrar. Gnällbältet är vad detta kallas för. Jag tänkte vända lite på det, Östersundsborna gnäller konstant på att det blåser jämt där hemma. Vet ni egentligen hur skönt det är med blåst, antar att det är samma stekande sol hemma som här, vinsdtilla är det dock här vilket innebär att man kan typ sitta i solen 15 min i sträck innan man kreverar, ja jag vet att jag klagar på värme då jag har svårt för den men man anpassar sig ju ändå till viss del under den varma delen av året på nått sätt. När vinterkylan slår in så får man ju för sig att frysa även om jag gillar det kalla i detta liv. Detta ska nu inte blandas in i livet vad det gäller käsnlor. Känslokala personer är något jag inte hänger med på. Resan ner var en ganska trevlig tillställning. Jag hade lite ångest för den då det ofta kan bli varmt och tråkigt på ett nattåg under sommaren. I natt var det tvärtom, ventilaionen fungerade samt att jag sprang på 3 väldigt trevliga personer i bistron viket medförde att jag spenderade halva natten där. En var inflyttad från Gbg sen 1 år en var infödd samt den 3:e var invandrare från Syrien åsså var det jag. Alltså en salig blandning helt enkelt. Vad som senare på natten hände då jag slaggade vid 3-4 tiden har jag ingen aning om man efter dessa antal öl som är okänt för mig så kan jag tänka mig att Syrianen antingen fick eller försökte desperat få den ?infödda? kvinnan i slafen bröve sig även om de 3 hade varsin bädd på tåget.

 

Nåja en uppdatering kommer av helgen vid senare tillfälle =)

 

Nu ska jag fundera på om mina barn kommer, sen e det party till kvällen som gäller.

 

See yah "

Hemresan var en lagom ickekul sak, iof har min mor numer hittat gaspedalen på bilen och så tror jag nån har gett henne en manual till den åxå ;) Den människan har varit den som alltid ligger 10km under hastighets begränsningen, idag låg hon som alla andra på vägen ca 20-25 över :O Detta innebar att de omtalade 4-4,5 timmarna till Mora nu tog 2-3 timmar beroende på om man ska räkna bort lunchen. Wiiiiiii
Däremot tog bussen vidare hem igen den slöheten med att redan från början ge svar på tal att det tar 15 min att lämna Mora. Mora är av den storleken att man går genom stället på 15min om man anv sig av min takt även Nåja nu är jag restrött och ska sluta gnälla. Det var ju faktiskt AC på bussen, tur det annars hade jag blitt förgiftad av min resegranne som tydligt inte anv sig av en dusch på X antal dagar.

Så alltså, helgen tillbringades i Nora. sammantaget kan man kalla det för 52-årskalas då min son fyllde 12 och brorsan 40 man har faktiskt kännt den mannen i 31 år men aldrig sett han ordentligt full tidigare, ganska farsinerande faktisk. Nu sitter man med 700 bilder på han åxå *örk* hehe nedå det var nog en massa andra bilder med antar jag. jag har inte kollat in dem än. Förutom denna då som får avsluta kvällen. Som den även gjorde igår vad det gällde fotograferande.

En riktigt söt sak faktiskt =)

Bloggfrog

© Bo Eriksson

En riktigt söt sak faktiskt =)

Natt natt

Sista timmen

Publicerad 2007-06-08 16:39:57 i Life is nearly everything,

Solen skiner och flaken skrålar på sina turer genom stan. Nu sitter man sista timmen på jobbet för denna vecka, och lyssnar in det hela. Sen är det hem en snabbis tror jag iaf, för att packa färdigt inför resan till Örebro där helgen ska bevistas då min son har fyllt år i går, samt att min bror fick för sig att komma ut för 40 år sen på dagen på lördag.

Värmen hoppas man kommer att hålla i sig även i den gud förgätna staden Nora. Men men man får väl hoppas, kan ju inte annat än att bli lite svalare och finväder =)

Well well jag ska iaf ta mig en funderare på vad man ska hitta på att införskaffa till min bror nu.

See yah in a few days.

Jaha

Publicerad 2007-06-07 11:50:57 i Life is nearly everything,

Så då var man på jobbet igen, efter en natt med dans kommer man 2 timmar för sent, nu var det bara en livlig dröm som gav mig dansångest.

Då var det bara att inse att jag har lite FÖR öppna kanaler på nätterna, försökte sova men vaknade inatt av en dröm trodde jag att det var iaf ang min teamledare. visade sig att hon talade om för mig att hon inte skulle dyka upp på jobbet. Detta visade sig vara rätt ju =/

See yah

En öl i gott sällskap

Publicerad 2007-06-06 22:53:13 i Life is nearly everything,

Kan inte annat än att erkänna att det var skönt att få det sagt. tror vi klarat av deta helt och hållet nu, nu ska jag i väntan......*S*.......ta det rätt, koncentrera mig på det som vi kom överens om =)
En väska kom och en väska till, och en väska till, jag inser numer efter att sett alla medlemskort som kan innrymmas i en plånbok att en stor handväska behövs verkligen, men de 2 andra halvtomma då?
Okej då eftersom det ändå missuppfattades det smakde gott jag erkänner.

Nyss hemkommen och funderar fortfarande på varför natten hade så svårt att slå sig till ro, drömmen var inte av den karaktären så att den skulle göra mig helsvettig, att jag blev det ändå kan jag inte förklara.

Hade en intressant upplevelse idag på jobbet, jag hade ju kunnat låta kameran gått av "av misstag" naturligtvis men jag var tyvärr orolig för efterföljderna, fick förklaringen att det hade faktiskt inte gjort nåt om nu fallet hade varit längtan. Undrar om människan som gav förklaringen skulle se det på samma sätt om objektet var du ? =)

Ja jag vet att det vart en massa lösryckta meningar i detta inlägg men man måste väl inte vara seriös jämt heller när man skriver, bara innehållet är det.

See yah troligen lite senare i kväll =)

Frisk luft

Publicerad 2007-06-06 00:53:40 i Life is nearly everything,

Säger man glad nationaldag?

Kanske jag har ingen aning men vad jag vet så har jag avverkat promenaden och ska strax hoppa i säng. var bara tvungen att insupa doften av ett friskt öl, okej då jag smakar lite med. Det verkar juinte bli nån provning nästa vecka, iaf inte i sällskap med Anders =(

Jag vet inte men jag har en aning om att det kan bli en spännande dag i morron, jag ska nämligen kliva upp i tid så jag på min i det närmaste leksakssymaskin sy upp ett par byxor jag tänkte ha på mig, kan bli intressant faktiskt, en riktigt tidig morron kan man ju närmast likna med en salongsberusning =/
Kanske ska man välja ett par andra byxor för säkerhetsskull haha

Natten har en egenskap att vara frisk och något kylig, dock ligger fukten ganska tung så man blir nästan svettig av kylan =/

Natt natt

En dag i solen

Publicerad 2007-06-05 23:28:38 i Life is nearly everything,

Kom hem idag, ganska tagen av solen, även om jag nu inte har varit i den speciellt mycket, har ju liksom jobbat idag =/ satte mig ner vid datan en sväng och skulle  skriva lite med en kompis på msn. Jag har aldrig upplevt det tidigare att från ändå kallat pigg till sovandes på 2 min, en gäsp triggade mig. vaknade efter 10 min och var tvungen att fundera på varför telefonen ringde jag snoozade den ju nyss.

Har fortsatt med utbildningar idag, dock blev det bara en sittning idag men den var lika trevlig som de andra. Numer äger man en bok som heter "Den gyllene drakens rike" fick den som tack för hjälpen. känns lite kul att vara uppskattad, det vet jag ju iof att jag är i detta fall =)

Tog en porträttbild idag som jag bara gillar så mycket, dock lär jag fråga modellen om jag får lägga ut den först kanske haha.

Sitter numer och funderar på om man ska ta en liten promenad eller om man ska öppna en sommaröl som jag har väntat på att återse i hyllorna sen i sommras, skulle man få för sig att kombinera dessa så kan man ju få lite märkliga blickar på sig eller bara dömanden.

Inte annat än att man har ångest för morron dagen 6/6 dagen då Swedenrock tydligen skjuter av startskottet.....bläää.......jag vill ju vara där ju =(

Nu ska jag ta mig en stärkande promenix, ölen kan jag ju ta senare =)

See yah

Ett möte

Publicerad 2007-06-04 22:40:33 i Life is nearly everything,

Hade det inte varit för myggen eller om det var gigantiska knott så hade det varit bra mycket trevligare. En speed-ring var temat för lycka även om jag inte kan riktigt kan ta på den än. Om det nu skulle vara tabart kanske det hade varit för simpelt?
Jag vet inte vad man ska säga om det var ett stelt, trött eller bara knasigt möte. Var och spelade kubb en sväng iaf.

Solen har inte varit speciellt nådig idag heller, hade en fundering på att gå en längre sväng än vad jag gjorde, följde rådet att gå höger men insåg att det kommer att ta hela kvällen att komma hem i det fallet. Vilket skulle...........tja.........så jag vände tillbaka och tog samma väg hem. Och jag som hade bestämt mig för att utforska omgivningarna lite mer, men men det lär väl komma flera dagar, om inte annat kommer det en hel sommar då man kan vara ute och gå runt på nätterna =)

Alltså man kan ju bli knäpp för mindre tydligen. Antingen var det för enkelt eller så var det så svårt som det verkar. Obehaglig hmmm?

Hade ju som turen att ta en del bilder på en studsmatta i helgen =)

image30

© Bo Eriksson

Det finns en anledning varför jag ogillar flugor, mig veteligen så ha de inte uppfattats som flockdjur men efter ett par dagar i stekande sol så är numer vår sopcontainer alldeles översållad. Hade som plan på igår att hmmm det kanske skulle vara najs att sova med öppet fönster, vilken tur att det är ljust på kvällarna, innan jag ha genomföra min idé så såg jag att ett 30tal spyflugor hade bänkat sig på eller runt mitt sovrumsfönster. *örk*

Hade en dag på jobbet idag! Utbildning för en massa folk som ska lära sig göra det jag pysslat med i snart 1,5 år på jobbet *S* well well det vart iaf en trevlig dag

See yah

Den lilla världen

Publicerad 2007-06-03 23:41:14 i Life is nearly everything,

Anders sa till mig sist han var här att titta här, han stod på min balkong och tittade ut på gården, här har du en egen liten värld. Har inte tänkt på det innan men han har alldeles rätt. Tänk dig som ett barn som växer upp på en betonggård, i tanken är man mellan 2-4 år vilket innebär att man inte rör sig spec långt, iaf inte utan förälder. Sett ur det perspektivet har man nu sin lilla värld, detta stannar kvar inom människan även som vuxen ju. Om man tänker sig en småstad som Nora tex.
I ett litet ställe håller folk koll på grannar och "utbölingar" som kommer förbi, för en tid sen fick Sarah min nyckel hem till mig. Grannarn har iof inte sagt nåt till mig men hon kände sig inte bekväm med att komma till mig. Hon kände nämligen att hon var iakttagen.
Vet inte om man ska tycka att det är bra eller inte
Ha förståelse att mina tankar kan vara ganska röriga ibland, därav lite rörigt skrivet, sorry

Solen har lagt sig till rätta precis där den tycker att den ska vara för att kunna vaka lite slött över natten.
Jag tror jag ska försöka mig på lite samma sak, då jag bör vara pigg. inför min utbildning *asg*

See yah.

Mitt barn har blitt fantast

Publicerad 2007-06-03 16:20:43 i Life is nearly everything,

Nu sitter man här utan barn igen, var iväg vid ett-tiden och lämnade dem till deras mor igen. Denna gång var det inte Rissna som gällde utan däremot Motorstadion, Edvin min son har tydligen hittat sitt intresse i livet såg det ut som. Inte för at Wilma var sen att heja och följa de motorförsedda odjuren med blicken heller. Kul att de gillar nåt som inte alla andra gillar ju =)

Nu ska jag ta mig ut i solen och umgås lite med grannarna innan det bli för kallt ute........hmmm......skämta bara, fan va varmt det har varit idag, lite moln skulle inte skada alls.

Ha det å bra framför grillarna

See yah

En anledning att vara glad

Publicerad 2007-06-03 02:26:57 i Life is nearly everything,

Jag vet inte om Linné skulle ha blivit glad över Emmas och mitt fynd idag, Jag var ju som sagt på uppdrag studentfotografering med hennes bror idag. Fick en smått brännande pik om mitt inlägg angående björkbuskar =/

Etfet ett bra tags plåtande med Lars hade han blivit varm i kläderna. inte endast gällande modellyrket, jag tyckte synd om stackaren och behöva stå där i full mundering när det var så varmt. Det roliga var slut och helt plötsligt står den där. en buske tänkte att detta måste vara en hägring så jag tog ett kort på Emmas uppdrag ( tror hon i hemlighet vill ha den inramad )  se själva =)

             Björkbuske
             © Bo Eriksson


Observera att detta är ett unikt kort. det finns visserligen fler men jag tror att Emma inte skulle gilla att jag lägger ut dem här haha

Vad annars som har hänt idag, jag sitter med ett glas vin här i soffan och funderar lite över livet, som ni alla vet så har ju vi män den egenskapen att vi kan göra 2 eller 3 saker samtidigt. Alltså jag funderar lite över livet samtidigt som jag skriver detta och glädjs över att det var sol och foto idag som var huvudtemat. Mina barn gillade iof åxå det där med att klappa hamster/marsvinen jag tog det lilla lugna på den fronten då det faktiskt kan resultera i en massa svidande ögon och lite snörvel, vilket kanske inte hade resulterat i så bra bilder.
I morgon kan det vara så trevligt att jag kanske får ta en del bra bilder på speedwayåkare, ska nämligen till motorstadion och lämna barnen till sin mor samtidigt som de ska avnjuta nån form av motorsport, jag antar att det är speedway, men man kan ju aldrig vara riktigt säker förstås.

Var utanför jobbet  igår och rökte då det komer en man gående förbi mig som inte bara kollar in mig utan dessutom säger "Hej Bosse" ehhhh vänta nu, jag har känt igen dig visserligen, nu är det bara placeringen som saknas, sedan säger han " Nu fick du fundera ett tag va"  hmmmm jag tänkte säga att jag fortfarande gör det men jag hann inte då han blixtsnabbt fattade att den här mannen har ingen aning om vem jag är. Tacksamt tar jag emot informationen att vi faktiskt har tillbringat nästan 10 timmar tilsammans i en bil då det var han jag liftade med hem från Sweden Rock med förra året.
Ett ögonblick som förgyller livet liksom.

Kan det vara så att man kanske kommer att ha nån form av ölförtäring om en vecka med Anders som läromästare i konsten att smaka av en öl, det hoppas jag iaf. Inget är bestämt men inbjuden är han iaf, då jag ska ner till Nora nästa helg så jag tyckte att det skulle passa bra att ta en biltur hemmåt då.

Känner att jag efter 25 dagars funderande behöver ställa frågan rakt ut, vem är du som tycker jag ska ringa, och lovar att svara. jag hade gärna ringt för länge sen om jag bara vetat till vem. Ge mig en hint vettja.

Nu är nästan vinglaset tomt likaså mina krafter som kommr att behöva vara på topp inför morrndagen med barnen.

See yah

Slump eller vad var det där

Publicerad 2007-06-01 22:44:04 i Life is nearly everything,

Av någon anledning har numer samma händelse hänt "twice". Två människor med skildaresmål, planerades att vara borta ett tag. Dessa personer känner inte varann, så vitt jag vet iaf. Bägge resorna resulterar i ett samtal med mig: Jag är på väg hem! Men inte än väl? sista frågan stäldes aldrig, inte till nån av dem. Jag kommer inte förvänta mig att detta sker en tredje gång med en tredje person. Allting händer inte i tretal, dessutom har mitt lyckotal varit 13 ett bra tag. Myt eller verklighet, men tydligen ska vissa hotel runt om världen ha skippat våning 13, stackars satar som tar in på våning 14, snacka om falsk trygghet *S*. Ett svar har jag fått på varför en kom tillbaks, dock väntar jag på det andra, nåja det lär ju ge sig.

Monica.........Jo hon heter så min chef på jobbet, hon gav mig ett vink idag, eller det var inte ens en vink utan det var nog ett rakt påståeende som jag vart väldigt glatt överasskad över, Jonas du vet precis vad jag menar =) haha ja jag får väl göra nått åt det på måndag hur jag nu ska bete mig hmmmmmm =)

I morron ska jag ta mig en biltur till Ås tydligen om nu inte Emma får för sig att det kan finnas finare bakgrunder nån annanstans i världen, bli troligen runt Ösd då vi har imorron på oss och inte en hel vecka *S*
Jag ska nämligen plåta hennes bror till studenten. Kan ju vara så enkelt att jag bara ställer han i en buske med björklöv, ska bara odla fram en björkbuske först då dessa saker annars e i form av träd :S
Så vi får väl se vad det kan bli av det, hoppas att det går bra bara =)

Ja jag skriver säkert nåt mer lite senare.

See yah

Katten som blev två

Publicerad 2007-06-01 00:35:53 i Life is nearly everything,

Kunde inte låta bli att fundera på hur en kattunge som bara vill busa sig genom livet och för det mesta är en enerverande liten sak så länge man nu inte sätter sig ner och skrattar åt den i vad den gör. Kan vara så go att mysa med. Fick lite abstinens så jag var iväg och myste lite alldeles nytt med Angel. Nu är det dags för den där saken i rummet man mest endast vistas i om natten att få min natt att verka skön och utvilande, den har ju en viss förmåga att få mig på andra tankar med, och vi ska inte ens tala om drömarna.
Jag fick reda på en sak för nån vecka sen, efter att ha sagt godnatt till mitt lilla spöke i snart 2 års tid. Torvalla ska tydligen vara byggt på en gammal kyrkogård, så det är ju inte så konstigt att de kommer emelanåt, har funderat på varför det inte är samma vissa gånger. Nåja nu ramlade jag av spåret, jag var ju på väg till sängen inte til kyskogården, visserligen är jag ju tydligen redan där =/ Men jag får väl skatta mig lycklig att inte vara anklagd död för 5 år sen som Fredrik blev när vi var i Turkiet *asg* Tycker fortfarande lite synd om dig faktisk hehe...

Godnatt alla bloggare

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela