Början

Publicerad 2007-12-31 02:25:22 i Life is nearly everything,

Det är nyårsafton idag, vet inte varför men det känns som att året har varit bra över lag även om man kanske inte har varit den lyckligaste i världen hela tiden, nu hade jag som tanke när jag startade denna blogg att den skulle fyllas med 365 inlägg på ett år, troligen har jag misslyckats om jag nu inte kanske kan räkna med mina bilder hehe. kanske misslyckas jag ändå jag vert inte. Men se det som så, kanske kommer jag att skriva en dj*vla massa idag bara för att lyckas :P
Just därför kommer jag att spara detta för att ta reda på hur många det egentligen blivit =)

See yah

Slasken sprider ut sig

Publicerad 2007-12-27 19:59:03 i Life is nearly everything,

Ja då var man hemma igen efter en helg ute i Gråssjön med min älsklings släkt. Jag har haft det trevligt även om det var några smärre bakslag. Men vad det gäller dessa så spar jag dem i mitt egna lilla huvud, samt de berörda. Plusgraderna sprider sin smälta snö över marken så man nästan får springa runt i gummistövlar med broddar om man ska kliva utanför dörren men men jag hann med nästa mening =)
Nu har man för första gången kört en riktig skoter med, vilket var tja vad ska man säga, säger jag att det var tråkigt så skulle jag ju ljuga hihi. Sen har jag även spelat "Vem vill bli miljonär" tillsammans med Angelica vilket medförde att vi spöade skiten ur de andra lagen "Yeejh" Nåja nu sitter man här med en Erika som är på väg att hoppa i säng då vi ska upp kl 04.30 imorron så att vi hinner med tåget som går 06.00 :S Men det är bara att bita ihop och hoppas på att man inte kommer ner halvdöd utan att man får sova lite på tåget med =)

När jag har gottat mig i de bilder som jag tatt ska jag nog lägga ut nån eller några av dem åxå.

För närvarande så är det en stor disk som ropar på mig att komma förbi och rädda den från skiten som sitter på den, kan bli en intressant uppgift och se vad som döljer sig där på diskbänken.

Hoppas att Angelica kryar på sig så att hon orkar följa med i morgon till Anders, ville ju liksom att hon skulle få träffa han.

See yah

Bara för en kvart

Publicerad 2007-12-18 12:49:30 i Life is nearly everything,

Var på jobbet igår och när jag hade slutat hade jag en kvart på mig att hinna upp till stadens blåa gran innan bussen skulle gå. Nu vart det ingen bra bild på den så jag la ut 2 andra istället men jagska göra ett nytt försök idag hade jag tänkt mig =)

See Yah

En ny morron har grytt

Publicerad 2007-12-14 22:01:32 i Life is nearly everything,

Gårdagen var utan tvekan den värsta på länge. Tror inte det var sedan nattjakten som man var med på, på scouterna och var vaken hela natten ute i skogen som jag har varit så trött. Men inatt har man sovit riktigt bra så det är väl bara att härda ut denna dag sen är det helg =)

Hmmm det vart inte av att publicera detta, som var skrivet ovan, just nu sitter man här i soffan med Angelica och tar en öl två.
Den ena var god samt den andra med, om det blir en tredje har jag ingen aning om men det lär väl visa sig antar jag.

Doften av utblåst ljus slår mot mitt ansikte samtidigt som en tom toarulle landar bredvid mig på soffan då Angelica har fått för sig att det är dags att rensa ur sin sminkväska lite hehe
För övrigt gillar jag den doften, bara det handlar om äkta stearin annars blir den för "tung"

Den 21:a är det den sista dagen inför 16dagars semester eller vad man ska kalla det hela, hur som haver så börjar vi inte jobba förrän den 7:e igen...skönt.

Nu tror jag att jag ska ta och umgås lite med toan, Angelica får komma i andra hand, tror det blir trevligare på det viset. Även om det låter som att det skulle egentligen vara trevligare att umgås med henne förs, frågan i detta fallet var ju kanske vad hon tycker om situationen om jag inte tar mig på toa. Nej nu vart det alldeles för mycket märkligt skrivet så jag tar och ger upp.

See Yah

En skrubb och två TV apparater

Publicerad 2007-12-11 14:34:54 i Life is nearly everything,

Jobbet igen, trött? Javisst, tror jag lyckades med 2,5 timmars sömn. Nåja jag tänker vägra vara på dåligt humör för det, vill inte, har varit det för mycket ett tag nu.

Skrubben är numer 2 TV fattigare, Så nu kan Angelica stoppa in lite saker där om hon får för sig det =)
Sen är det troligen lite mer som ska ut, har inte kommit ända in än men det ska göras det med.

See Yah

Soon the secound

Publicerad 2007-12-08 22:15:05 i Life is nearly everything,

Nu är det snö utanför och det verkar som att den tänker stanna för vintern, det är ju faktisk snart dags att tända det andra ljuset. eller har jag fel hmm...känns lite läskigt att ha så dålig koll på det :S

Vad kan vara bättre än mitt liv just nu egentligen? Angelica sitter alldeles bredvid mig och jag lyssnar på hennes andning medans hon håller jukeboxen (datan). Okej det känns lite knasigt att vi sitter med varsin dator på samma vardagsrumsbord i samma soffa. Men det blir ju så när man flyttar ihop...2 av det mesta =)

Grannen var ner igår och "varnade" oss om att de skulle ha fest idag samtidigt som de bjöd in oss =) Nyss kom de ner igen men i ett annat viktgare ärende, en partymedlem hade drabbats av astma och de behövde medecin vilket var tur att Angelica hade ju, tråkigt nog så var tydligen ambulanden här nu och hämtade henne =(

Jag har varit alldeles för slapp med att ta för mig av fotovärldens alla fina saker, men jag ska bättra mig. Måste finna lite ro i kameran. Har ju en snygg modell som till och med bor med mig ju =)

Nu vet jag inte egentligen vad jag ska skriva mer så jag tar och avslutar med ett sedvanligt...See Yah

W eller V

Publicerad 2007-12-05 09:21:09 i Life is nearly everything,

Hepp hepp satte mig och skrev lite här igår ju men sen ä ju datorerna som de är på jobbet så det försvann. Nåja inte ska man gråta blod för det.
Var ner till Älvdalen (Väsa) med min älskling i helgen och hälsade på min mor med kille. Julbord stod på schemat på stadens lokala hotell vilket var riktigt trevligt, hade det inte varit för att jag haft så dj*vla ont i käken av nån anledning så hade det varit en riktigt bra helg =) Angelica tyckte om det med ju.

See yah

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela