Missing string

Publicerad 2007-02-27 02:30:27 i Life is nearly everything,

Tja man vart ju lite fundersam när man försöker att logga in på sin blogg och det enda som dyker upp är missing string. Ja jag vet inte vad det är för nåt men men, om man har tur så funkar det att publicera detta ändå =)

Har det hänt nåt idag, klart det har det, jag köpte en ny hemma telefon men jag har liksom inte betämt mig om jag ska behålla den eller inte. Kanske blir lite långrandigt om jag räknar upp allt jag inte gillade med den men det skiter jag i

1. Brusar, till och med högre än vad min gamla gör som var anledningen till att jag köpte ny
2. Den har en färgdisplay som inte vill slockna utan det står i bruksanvisningen att man bör ha den i laddaren när man inte använder den för att spara batterierna, tacka fan för det när dispayen inte slocknar helt.
3. Den har en funktion som gör att man kan skicka sms, viket man blir besviken på när man läser bruksanvisningn igen och upptäcker texten att denna tjänst inte funkar på det svenska telefonnätet.
4. Jo faktisk var detta en bra sak, mitt headset till mobilen passade och funkade alldeles utmärkt, synd bara att lägsta ljudnivån är så hög att det nästan blir obehagligt.
5. Denna funktion var väl lite kul iof om det hade varit en mobil, den innehåller spel närmare bestämt Othello. alltså vill jag spela nåt så köper jag inte en telefon utan ett spel.
6.När jag har den ca 3 meter från basenheten har jag ändå inte full täckning, visserligen har jag ingen svit på 300 kvadrat men.....

Nåja tror att jag lämnar tebax den, man kan alltid köpa ett nytt headset om den nya jag köper får för sig att inte passa det jag redan har.

Alltså återstår det nu bara att klicka på publiceraknappen och hoppas på det bästa.

Ha det gott folk.

Swat

Publicerad 2007-02-25 23:17:58 i Life is nearly everything,

Barn är ganska fascinerande (säkert felstavat) varelser, igår hade Wilma så ont i halsen och var allmänt hängig så hon beslutade sig för att spy när hon vaknade till i natt och skulle på toa. Idag pigg som en lärka och inte en enda kommentar om att hon hade ont i halsen???
För er som trodde. Visst kan man som barn ljuga om att man är sjuk för att slippa gå till skolan eller bara för att man vil ligga i sängen och mysa en dag. Detta var nu inte fallet. En femåring klarar inte av ar SE sjuk ut bara för att man vill det.
Men jag är glade för hennes skull =)

Jag hade rätt i att jag skulle drömma om sommar, vilket jag naturligtvis gjorde. Inte för att själva drömmen var så sommrig men den utspelade sig iaf på sommaren.

Har fått en ny artist att gilla...Winnerbäck... som jag inte lyssnat på förut, trodde att det var nåt liknande cornelius innan jag lyssnade, sorry alla fans. Jag tackar Åsa för att jag hittade onom =)
Kan ju ses som lite förvirrande att jag har en låt från HammerFall nedan men vad, gillar man musik så gillar man variation åxå.


Sitting in my room, staring at the wall, I can't believe it's happening
Once so wonderful, now, life's a twisted kind of reality, a fantasy
Don't know where to begin

Saw your love for me vanish in a single moment of stupidity Nightmare this may be,
But it is not a dream, ooh
I want to scream; a broken heart still bleeds

Never ever talk, never ever smile
Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel
I will never hear you call my name?again

In my dreams I see, see you come to me; a memory of times of old
Waking up, I realize Hell's as cool as ice and the touch of sin did get me in
Nothing burns like the cold
Never ever talk, never ever smile
Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel
I will never hear you call my name
As we sin, so do we suffer
I've fallen from grace, want to turn back time and make it undone

Solo: Stefan

Never ever talk, never ever smile
Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel
I will never hear you call my name Never ever talk, never ever smile
All I see: a future full of fear Never ever touch, never ever feel
I can never whisper in your ear?I'm sorry

Well I just like it =)

Bara för att så ska jag skriva lite mer om sommar, jag har inget än men jag har skarpa funderingar på att skaffa mig ett.....

Tror jag ska ta mig till balkongen nu, jag har ju som vanligt ett sug efter nikotin, det blir visserligen bättre eller mindre kanske var rätta ordet.

Tja jag hade en idé om att skriva om Swatteam, eftersom det är vad som visas på tv´n nu men jag gav upp.

Värme

Publicerad 2007-02-25 01:25:02 i Life is nearly everything,

Snart är det mars och fåglarna börjar kvittra eller borde i mitt tycke iaf, jag kan ju inte annat än att hålla med Ida-Märta när hon undrar varför det inte är sommar ute, iof har jag undrat om det är okej att det är vinter inne då? Nej jag ska inte dryga mig det jag ska göra är att vänta tills min låt kommit ner, visst låter det intressant med låten ”Turn me on – E-Rotic” ? eller kanske inte, den är ju inte bra det kan man ju kanske inte påstå men den är verkligen sommar för mig insåg jag när jag hörde den igen. Så vad gör man inte, lite dålig musik har ingen mått dåligt av.

Vad det verkar så kommer det att bli scoutläger till sommaren, ska arbeta som funktionär var det tänkt, fotograf då alltså, i denna informationstokiga värld kan man alltså numer jobba som fotograf på ett scoutläger för att de vill dokumentera, och troligtvis trycka upp afficher, vad var det för fel med tanken att åka ut i skogen, slå upp tältet och sjunga visor eller bara sitta och drömma sig bort i lågornas flammor till kvällen. Det såg så härligt ut när jag å Anders var ner till badhusparken och hittade ett förälskat par som satt och just gjorde detta vid elden, dom ville dock inte vara med på bild så det fick bli en liten bild på elden istället.

Badhusparken© Bo Eriksson

Paret fick bli mitt minne.

Alltså det är helt klart farligt att få sådana tankar, om vår och sommar menar jag, jag kommer ju inte ens befinna mig i sverige när alla svenskar står kring elden och sjunger in våren. Kanske inte ska klaga, jag har ju liksom varit med på det förr.

Om man nu ska längta ska man göra det rejält vilket jag gör åxå, till vad vet jag inte om man ska nämna här, det finns de som vet andra som kommer att få veta, endast vid en kopp kaffe. och resten behöver nog inte veta, eller kommer att upptäcka det ändå. Tycker huvudsaken är att man har nåt att längta efter, hoppas, bilda sig en uppfattning om, som slås i spillror och byggs upp igen av att verkligheten överträffade förväntningen....

Nu ska jag sätta på låten jag väntat på, för att sedan hoppa i säng och drömma om sommaren. har jag tur så vaknar jag av ett leende i morronbitti, som sedan kommer att stelna en aning när jag slår upp ögonen och tittar ut på snön som ligger relativt djup på garagetaken....

Smaskens =)

Publicerad 2007-02-24 17:54:29 i Life is nearly everything,

Här står man i köket och skriver lite för att slippa kolla in bullibumpa, visst jag behövde ändå vara här för att plocka fram lördagsgodiset till barnen. Åsså kan man ju passa på att nalla lite själv =)

Undrar om jag ska diska nu eller om jag ska passa på att vila ett slag när de kollar in tv:n. Eftersom datan ändå kommer att vara upptagen av Linda efter tvtittandet då hon har fått en Mp3-spelare och ville fylla på lite musik, hennes mor har nämligen ingen usb på datan så då vart jag utsedd att fylla den. Hmm tappade tråden i den meningen, nu e det dags att vila en stund =)

Dino in the city

Publicerad 2007-02-24 01:13:45 i Life is nearly everything,

Dino in the city

© Bo Eriksson
Markoolio hade en låt "vilse i skogen"
Jag vet inte men den passar liksom in på den här stackaren av någon anledning.

Sitter här med kaffekoppen i handen och funderar på om Wilma kommer att ha lika ont i halsen imorron stackarn hon tillochmed ville gå och lägga sig efter bullibumpa, då e det illa.
Men men det återstår att se.

Vaknade något piggare idag, inga katter inatt iaf....när jag tänker efter var det inte en enda dröm som störde mig.
Försökte mig på det där med att drömma om det sista jag tänkte på, måste ju erkänna att jag vart besviken när jag vaknade.

Nåja nu har jag för avsikt att inte skriva så mycket mer utan göra ett nytt försök till drömmar. Sen får man se vad morgondagen har att erbjuda.

Natt natt

Glider in

Publicerad 2007-02-22 23:49:53 i Life is nearly everything,

Glider in på jobbet för en dag, allting stannar upp hon ska jag ha
Glider in på Storgatan en dag, allting stannar upp hon ska jag ha
Stora gröna ögon ler mot mig
Big fat boy å långa slanka ben
Åhh vilken tjej det ordnar sig för hon (har) fått syn på mig
Åhh vilken tjej det ordnar sig om hon får syn på mig

Ohhh det luktar guld ohhh för en gång skull

Så kan jag sitta här breve å bara le

Ohhh det luktar guld ohhh för en gång skull jag e på gång igen å vill du följa med

....hmmm freudiansk felskrivning får man nog kalla detta då kanske =)

Annars tycker jag att knutters är ganska bra, även om Åsa försökte pika mig för det haha.

Nu har man även lyssnat igen om mappen med Lars Winnerbäck (hmm 54 låtar), vilket iof inte var allt för tokigt faktisk, jag kan inte påstå att jag har ”lyssnat” på han tidigare. Anledningen var att jag letade efter en låt som jag hade texten på men inte vad den hette =/  nåja misslyckades gjorde jag iaf. Kanske löser sig med tiden.

Idag var det jag som ringde å väckte Jonas så att han skulle komma i tid till jobbet åsså e han sjuk, sorry Jonas. Eller nee föressten, antar att du var tvungen å sjukanmäla dig ändå. Min natt var inge kul alls faktiskt, visst jag sov ju lite i soffan en sväng innan jag klev upp och började tvätta men när det var dags att lägga sig på riktigt så började hela världen snurra. Nej jag var inte onykter. Som om inte det räckte så hade jag en märklig mardröm om att en massa katter invarderade min lägenhet, kanske inte ska tala om vad som hände i klädkammaren.....hmmm...nej det ska jag inte haha....hur som så försvann katterna och jag monterade ner kattluckorna som de hade byggt i min ytterdörr, synd bara att  det var dags att kliva upp när jag var färdig så jag fick inte vila nåt spec.
Men det festligaste med detta var faktiskt att jag har nämnt denna dröm för tre olika personer och fått höra tre olika förklaringar på varför jag drömde som jag gjorde: den första sa att man drömmer om det man inte upplevt men gärna vill, den andre att man drömmer om en händelse, vilket i detta fallet var ett visst besök i helgen, den tredje hade hört att man drömmer om den sista tanken man har innan man somnar. Det lustiga var ju att alla tre stämde till viss del och ändå inte. Lite förvirrande.

Jag lyckades iaf med mitt lilla uppdrag idag att posta en cdskiva, brukar liksom inta ha så bra minne när det gäller det där med att få iväg brev. Hoppas att den uppskattas iaf.

Undrar om mina byxor torkat färdigt nu så att jag kan få lägga mig i tid i natt, well well bara ett sätt att få reda på det.

Ha det så gott
Ciao

Tvättstugan =/

Publicerad 2007-02-22 02:56:21 i Life is nearly everything,

Jag vet att jag inte borde vara vaken just nu och skriva detta men vad ska man göra när man somnar ifrån tvätten och bara måste ha nåt rent på sig imorron, alltså ja jag håller på att tvätta, eller just nu väntar jag på att det ska bli torrt iaf.

Hur jag nu ska orka upp i morron har jag ingen aning om men det återstår att se hur det blir med den saken.

 

Natt natt

Snarkade jag?

Publicerad 2007-02-21 00:29:48 i Life is nearly everything,

Undrar vad den stackars unga kvinnan som satt bedvid mig på bussen hem idag tänkte om mig och Jonas,Vi klev på utan att hitta en plats bredvid varandra utan framför varandra. Trött som jag var så slumrade jag till och troligen även vinglade jag till. Jonas granne klev av vilket med förde en lite bekvämare ställning för honom när det gäller konsten att sova på en buss. Nu var jag tillräckligt vid medvetande för att knacka honom på axeln, hejdå, sen ragla av bussen, de 17 minusgraderna gjorde att jag piggnade till så pass att jag inte blundade mig hemåt. väl inne fanns funderingen på att knipa igen en sväng i soffan ( som för övrigt är återerövrad ) Plötsligt ringer telefonen med en ganska pigg Jonas som säger att han verklgen hade somnat, och undrade vad han egentligen gjorde på rapsvägen.

Nu har man hunnit titta lite mer ingående på bilderna och bestämt lite löst vilka som skall efterarbetas för att nå full effekt. även om jag inte hunnit gjort nån än så känns det skönt att ha gjort lite sollning ändå.

När jag sitter här i min stillsamma soffa kan jag inte låta bli att tänka på hur kul det faktiskt är med snö, bara man slipper kylan så kan man ha riktigt kul, tro mig jag har bildbevis på det =)

Undrar om man ska hoppa över i sängen istället nu, inte för att fortsätta med skrivandet utan för att kanske sluta ögonen en stund. Faktiskt så ha kylan hållt mig vaken tills nu.

Godnatt.....

Studio 59

Publicerad 2007-02-20 00:00:51 i Life is nearly everything,

Vad kan man tro om en man som säger välkommen till min fotostudio och visar in den kvinnliga modellen i sovrummet?
Ja jag hoppas verligen att JoJo nu inte tog det som alla ni andra tog det haha, även om det hela var sant.

Vaknade idag av Anders som kommer in i sovrummet och säger nåt att Åsa är vaken och att klockan är halvelva, iaf i mina öron lät det så. Klockan var bara 10, hatar när personer gör så, kan bero på att morsan gjorde det för att få mig att hinna iväg till skolan i tid var å varannan dag. No hard feelnings.

Efter en tur på fjället ( vilket var en kulle där en gammal fästning hade stått på Rödö, jo vi var faktiskt på väg till fjället men ångrade oss när det snöade en massa och skulle behöva sitta i bilen allt för länge, log lite när Åsa fällde komentaren ungefär: att jag trodde nästan att här uppe räckte det med att gå utanför dörren typ några meter så var man till fjälls )  så var det dags att få ett sms av JoJo som undrade över planerna för kvällen. Nämligen ringdes hon upp igår i frågan om att kanske ställa upp som modell i ett av Anders fotoprojeket vilket ( jag vart överasskad ) hon tyckte skulle bli roligt.
Sagt och gjort, under kvällningen, och faktiskt så såg det ut som att hon trivdes framför kameran.
Nu vill jag tillägga att det enbart var tapeten som gjorde att det blev mitt sovrum som valdes som fotostudio så ni inte undrar varför hon trivdes framför kameran!

Nu är det dock dags för mig att slagga då jag troligen kommer att väckas av Anders och Åsa vid 6-7 tiden då de ska åka dra vidare till Röros.

Godnight everybody...

Minne

Publicerad 2007-02-19 01:36:59 i Life is nearly everything,

Kanske var det en dag att minnas, klart det var det ju. Vaknade något trött men ändå ganska pigg av att jag hörde duschen, hmm inte brukar jag väl höra grannen när han duschar heller, nej visst ja det var ju givetvis Anders som hade vaknat innan mig och passade på att fixa iordning sig. Efter ett par timmar med lite brainstorming så kom vi fram till att det var dags att åka och gratta min ex-plastdotter om man nu njan uttrycka sig på det viset? Men men hon fyllde dagen till ära 10 år så jag tänkte att när jag ändå har en bil med chafför så kan man ju passa på. Hoppas att det var uppskattat även av Anders förstås, men det tror jag.

Tårta är ju liksom aldrig fel heller. Hur som så var vi där några timmar för att sedan vända tillbaks till stan och hämta Åsa vid tåget. Åsa är Anders livskamrat alltså inte samma som har nämts tidigare i denna blogg. Hon hade tagit tåget hit för att de på tsidag ska ta sig till Röros i Norge på en marknad. Vad gör man inte för att völkomna en som inte har varit här tidigare, jo man ställer til med en miniölprovnig förstås, måste ju prova färdigt alla sorter som inhandlats =) 


Efter att Åsa som nu var ganska trött efter 8 timmar på ett tåg gått till sängs så sitter jag och Andes och tittar på roliga filmklipp på nätet se nedan hehe


                                       165591-12

Imorron är det dags för att ta fram kameran igen och göra ett litet uppdrag till A.

Få se vad det kan bli för kul, det kommer troligen att finnas på F:AF, när dock har jag ingen som helst aning om.

Trodde att jag kanske skulle vara lite piggare på att skriva men det gick i stöpet vilket betyder att jag kommer att somna snart, ha det så gott alla.....

Dagen efter

Publicerad 2007-02-18 01:21:42 i Life is nearly everything,

Bloggen utspelar sig i min säng i kväll. Nej nu vill jag inte läsa mer tänker ni. Men saken är den att min soffa är upptagen av Anders, han kom nämligen hit igår, bilen full av öl och kamerautrustning. Visst var det en del annat livsnödvändig åxå kan jag tänka mig, jag vet med mig att jag såg ett par kuddar dyka upp med. Vad vore livet utan en kudde eller två. Jag hade tex. fått ganska ont i nacken, troligen ryggen med om jag legat som jag gör nu och skrivit UTAN kudde/ar. Hur som helst.

Jag klev upp i vanlig ordning igår och tog mig till jobbet, visserligen var det inte i vanlig ordning då jag egentligen inte skulle ha jobbat i morron och dessutom är det en sådan vecka att jag borde ha jobbat kväll vilket inte heller stämde med att kliva upp kl 07.30 för att börja vid 9. måste erkänna att dagen var ganska seg rakt igenom.
Varför hade nu då Anders bilen full av öl, jo självklart måste man ju passa på med en ölprovning. Sagt och gjort vid 20.30 ca plinagde det på dörren av Salo och Jonas, Jonathan dök upp strax efter. Sen var det hela igång. Normalt har man nu inte 10 sorter på en ölprovning iaf inte vi och framförallt inte 13 sorter som faktiskt vart fallet igår. Vi kom bara igenom 10 dock.

Lagom lulliga kastade vi hem Jonas vid 3 tiden då Salo och Jonathan gått tidigare. Och nej dom gick inte hem tillsammans. Salo skulle till Sundsvall idag på judo och Jonathan var med på alla 10 sorter men fick skjuts innan Jonas stack. Sen var det sova av...

Pigg som en lärka som för första gången i sitt liv har sovit på ett dun täcke och känt sig som prinsessan på ärten klev jag upp vid 10. Efter en stund hör jag Anders säga att jag är nog inte körbar idag, eller iaf inte på ett ganska bar tag =)  spelade iof ingen roll för vi var inte pigga nog att åka ändå.
Dagen har gått i fotografins anda. Nu är äntligen ?ljusslingan? plåtad, och tur är väl det då den tydligen plockas ner i morron.
Nu undrar ni säkert varför jag inte har nån bild med i denna blogg men det är ganska enkelt, efter att ha klampat runt i stan i troligen 5 eller 6 timmar under dagen med kamernan i högsta hugg kan man faktiskt vänta till morron dagen när man är lite piggare och kan se va det är man plåtat, så hav förströstan, jag kommer att sätta ut en bild. Av någon anledning fattade jag tycke för ett av objektiven Anders införskaffat. Nu har jag inte det riktiga namnet på det men det kan få heta karrikatyrporträttobjektiv för mig, det var i det avseendet jag fattade tycke för det. Jag har nämligen användning för det.         Än         Nu tror jag att det är dags för mig att göra som Anders redan har gjort ett tag nu och hoppa i säng...hmm...nej jag e ju redan här men okej lägga bort burken och somna. Har ingen aning om jag kommer att sova gott eller illa men har jag tur så kommer jag att drömma en massa trevliga drömmar om två omogna hasselnötter och en...........godnatt

En Ale

Publicerad 2007-02-16 01:07:50 i Life is nearly everything,

Ja jag vet att man egentligen inte ska göra reklam för öl. Men när det är så att kameran vill det och det även är en så god en som denna är det svårt att låta bli. Nu var det ju på det viset att Jonas bara slängde ur sig orden.....en öl efter jobbet va? .....klart det, kan ju liksom inte tacka nej till den inbjudan heller. Sagt och gjort så bar det iväg till Dalwinnies på en miniafterwork. Den satt rätt fint må jag säga. Sen att vi fick lite motion, väldigt minimal faktiskt när vi kom på iden att vi skulle springa till bussen var nog bara bra tror jag.

En Ale

Vad som annars har hänt idag, Jo jag vart uppägd av Jonas när det gälde vår interna ävling som egentligen aldrig slutar, faktiskt var han värd att vinna idag. Det var helt enkelt hans dag, inte min för övrigt, så jag tycker vi lämnar ämnet där =)

Okej jag ska inte göra dig besviken, jo jag är tacksam för att du ville offra din lunch till att sätta dig på bussen till Lugnvik och hämta min MP3-spelare. Den var tänkt som en julklapp till mig själv, inte för att det vart så, med tanke på att jag fick den idag men men lika glad för det e jag men gladaste e nog ehhhh inte fan vet jag.

ligger här i soffan med ett headset till min gamla trotjänare samsung och inser att det är helt okej ljud i ovanstående pryl.
kan inte låta bli att låta tanken glida lite söderöver, och fundera på vad som egentligen kan få livet att vända tvärt.

men eftersom jag har en viss förmåga till simultankapasitet då jag är man så kommer tanken på att en ölprovning ståndar i morgonkväll =)
Nämligen dags för Anders att inta sin entré på jämtlänsk mark med sina kunskaper i ölets kultur.
Nu är det jag som får ta och turbosova då jag har fått för mig att jag ska jobba imorron så jag kan vara ledig på måndag. godnight everyone........

Lycka

Publicerad 2007-02-15 02:15:38 i Life is nearly everything,

Vet inte vart man ska börja liksom, eller jo det visste jag visst det, var på humör att ha en dator som funkar som en dator ska göra til helgen som troligen kommer att innefatta en hel del fototittande vilket innebär en ganska ansträngd liten burk. För att komma till saken. Jag tog mig i kragen och gjorde en formatering av den lille.

Vissa får blommor en dag som denna, det fick inte jag. Jag är inte så ledsen för det jag fick en minst lika trevlig present i form av en blick, eller var det kanske två. 

Ovan bara för att Åsa ska ha lite att fundera på =) dagen gick över i lycka, dock kortvarig sådan tänkte jag skriva men det stämmer ju inte om jag ska vara riktigt ärlig. Det var händelsen som gjorde lyckan som var kortvarig. Faktiskt så kan jag påstå att jag kommer att sova gott inatt just pga av detta. Men men jag ska nog inte bli långrandig ikväll, gäsparna börjar ge sig till känna och det är nog bäst att jag lägger mig för att komma in i det förlovade landet med söta drömmar.

Bara en liten tanke innan, eller en tillbakablick på dagen ska det nog heta. Jag har funnit både den perfekta gatan ( om det nu är en gata ) att bo på och det perfekta sättet att säga upp ett boxerabonemang utan risk för att få ett samtal om det finns nåt vi kan göra för att ha dig kvar som kund? För att börja det kan iof vara så att dessa två hör ihop på något vis. När man väljer att säga upp sitt abonemang pga att tv-antennen är alldeles för ofta utsatt för blixtnedslag. Jag menar vad ska man vända den stackaren med...ehhh....du har inte funderat på en bordsantenn.....knappast vem vill ha blitxnedslag INNE i vardagsrummet =/ Det blev inget samtal till den kunden. Kunden efter som faktiskt fick ett samtal av mig bodde på Världens ände. Har man gett upp hoppet eller har man kanske hoppet kvar att det finns en plats för alla? Jag vet inte men det vore ganska soft att bo där. 


Nej nu är gäsparna alldeles för stora för att försvaras som syrebrist.

Godnatt...

Wonder if the hazel taste as good as it look´s ?

Publicerad 2007-02-14 00:33:12 i Life is nearly everything,

Dags igen. Sitter i min soffa och funderar på om det kanske är dags att fixa en matlåda eller om man ska vara duktig att göra det imorron innan jobbet, i och med att jag fortfarande befinner mig i soffan så blir det troligen det sistnämnda. Jo nu har jag bestämt mig, måste ju ändå upp i tid.

Fick frågan vem girl with the hazel eyes var. Eftersom Jonas var med så vart det ett litet flin, jag såg det inte men kände det på mig men som sagt jag skyller på Åre och det värsta är att det är sant åxå =( , mest vart jag lite nyfiken varför frågan kom från den personen. Men men det kanske svarar sig nån dag =) Hur som så gjorde jag som utlovat idag jag ägde upp mitt team, visst kom Jonas ifatt mig men det var för att jag pressade honom lite hehe.

Jag tackar gud för maten jag fick till middag, hmm nej det vart fel, jag tackar givetvis Åsa för de mumsiga muffinsarna ( undrar om det stavas så?) som vart min kvällsmat.

Vad har då morrondagen att komma med? Jobb trots att jag eg inte skule det men det beror på att jag tänker jobbvägra söndag, och faktisk måndag med, tja förhoppningsvis hazel eyes åxå, dock den omogna versionen vilket jag har extremt lite emot faktiskt så lite att jag till och med längtar.

Jag får skylla mig själv, jag nämnde uttrycket ?Dagens Bosse? för nån månad sen vilket iof låter bättre och lite tryggare än 100 höjdare. Nu har det blivit ett uttryck på jobbet och finns till och med länkat här på bloggen (Salo´s blogg) hörde att det skulle dokumenteras nåt om mina små filosofiska uttalanden på whiteboardtavlan på jobbet. *ASG*
Undrar föresten varför man säger whiteboardtavlan? I det fallet om det hade varit korrekt skulle man lika gärna kunna säga vita-tavlan-tavlan hmm myso hur det ens kan finnas regler i svenska språket, eller stackars de som försöker få dem att efterföljas.

Alltså denna blogg började med tanke på matlåda och kommer inte att avslutas med svenska akademien utan lite avundsjuka på Åsa och Veronica och deras planer på att imorron dra till Island *grrr*......nejdå jag e glad för deras skull men jag hade ju inte haft nåt emot att följa med, Island har alltid varit en liten drömresa liksom. Hade en chef som kom därifrån vilket gjorde intresset för mig. Jag menar han var ju inte tyst om det utan berättade en massa.

Hepp hepp nu ska jag nog grabba fjärren till tv´n och se om det finns nåt att titta på.

Och nej jag är inte allergisk, och jo jag vet hur nöten smakar haha

Goodnight where ever you are....

Det luktar guld

Publicerad 2007-02-13 17:59:00 i Life is nearly everything,

Undrar vad det är som gör livet? Är det blandningen av besvikelse och lycka. Om du detta är fallet så kanske jag ska vara lycklig ändå . tillfällig besvikelse inträffade nämligen idag, förhoppningsvis så går det över imorron. Eller nej inte förhoppningsvis, klart det blir bättre imorron, annars får jag väl se till att det blir så =)

Jonas vet exakt vad jag talar om. Bara att fråga den mannen om ni undrar vad det är jag talar om.

Nåväl nu ska man väl spöa skiten ur alla andra i mitt team en kväll till. Vann ju tävlingen vi hade igår så det e bara att tuta och köra, vad har man att förlora? Hmm nu vart det en salig blandning av tankar som blev nerskriven men men.

Ciao ett tag.

Visst är hon läcker

Publicerad 2007-02-11 00:24:00 i Life is nearly everything,

Så var det natt igen och man ligger här i soffan och lyssnar på musik, dock inte min egen utan grannens...grrr....alltså ja jag räknar mig som en ungdom fortfarande vilket kanske betyder att jag inte borde bry mig såå mycket om att grannarna spelar musik men fan när dom gör det nästan jämt och mitt i nätterna så tröttnar man. Senast det var irriterande så fick dom för sig att på en onsdagnatt kliva upp klockan 3 och dra igång nån djävla kareokemaskin hade det inte varit för att jag var så trött och nyss hade farit in i den där sköna dvalan som säger till dig att nu kommer du att somna snart även om det smäller av en bomb utanför dörren så hade jag åxå satt på stereon och ylat lite. Tro mig tanken fanns där men den avbröts av tanke på alla andra grannar som jag INTE stör mig på. Nästa gång struntar jag i dem. Ikväll kommer iof inte dessa hot att genomföras, jag har ju barnen och vill inte väcka dem. För övrigt är jag ju vaken än =)

Nu har jag ordnat för en Öl-Provning i Anders regi på fredag. Sen e det bara att bjuda in dem som behövs. Ska väl förhoppningsvis inte bli svårt. Tja annars har man ju en massa god öl för sig själv hehe. Siktet inställt på pulkabacken till morrondagen iaf.

Har haft för avsikt ett tag nu att ta fram denna bild på kyrkan. Det vart av en natt när jag var lagom rund under fötterna och lyckades hålla kameran still en hel sekund vilket jag annars inte brukar göra ens när jag e nykter men men den vart ju bra iaf...



     Visst är den läcker
     © Bo Eriksson

För alla er som trodde att ni skulle få se en snygg kvinna på bild.....tycker det vore elakt att lägga ut en bild på henne utan att fråga först. Har ni tur så kanske jag får det =) Annars kan man säker kalla en kyrka för henne, inte riktigt säker men se det som en tröst haha

Tom

Publicerad 2007-02-09 01:39:17 i Life is nearly everything,

Jaha då var det dags att vakna till i soffan, nu hade jag som tanke när jag kom hem att, jag kan ta mig en snabb tupplur så åker jag in till stan och plåtar lite senare när det inte e så mycket folk. Visst det är ju troligen inget mycket folk nu men fan halvtvå, neee inte en chans, jag äter upp matlådan som jag glömde hemma istället och går och lägger mig istället. Jag ska ju trots allt jobba imorron och dessutom kommer småskitarna till kvällen så det kan vara bra att man e pigg =)
Var på bio igår med Emma-Lisa, Jonas  och Erik. Det var dags för att inta biosalongen som spelade upp Night at museum som var riktigt bra trots min farhågor om en barnslig humor.

Nåväl nu e matlådan tom och det e dags att infria löfet om sängen.

Have a nice evening folks

Ett ögonblick....

Publicerad 2007-02-06 23:35:24 i Life is nearly everything,

Så då var det dags för det där som inte händer så ofta ändå faktiskt. iaf inte för mig. Jag ska förklara mig. Lunchen hade precis börjat och jag glad i hågen tar min akliv mot Ålensrestaurangen i tron om att det idag kommer att vara nåt jättemumsigt. I det avseendet hade jag rätt. Ahh 1,5 meter kvar till dörren, kallt idag ju. Men vart kom dom ifrån? Två unga tjejer kommer ut från dörren vilket sätter mitt navigationssystem i fokus för att slippa krocka. Jodå det gick bra, men varför står jag här på knä utanför dörren. Nån hundradels genomtänkande av situationen får mig att inse att jag har halkat, utstött ett ?uff? innehållande ordet fuck. Jonas ditt fel....hmm....inte att jag halkat givetvis uttrycket Jonas uttrycket....något stött över detta sätter jag fart och köper maten och frågar i samma veva hon som tar betalt vem som är ansvarig för trottoaren utanför.
Går med raska steg tillbaks till min dator och väntar ut Jonas som åxå har lunch, visste att han ?hade? matlåda med sig, numer är dem bortskänkt till Salo vilket innebär att han rusar iväg föra att köpa mat han med.
Vet inte om det hjälper mig men däremot kommer det att hjälpa andra ?hjälplösa? som åxå kommer att kliva på den stackars A4 stora fläcken osandad is som nu faktiskt fick mig på fall. Jo jag skrev ett mail till fastighetsskötaren om sandningen. Får hoppas i alla fall, jag menar jag är ung vilket innebär ett skrapsår på var knä och ett par trasiga byxor, den 80 åriga damen som gör samma sak kommer bara undan med ett benbrott, förhoppningsvis inte lårbenshalsen. Detta skulle troligen förstöra hennes liv några månader på sjukhus till en början för att sedan sluta på ett dementboende. ( jo äldre som bryter lårbenshalsen har en förmåga att bli förvirrade, jag vet inte varför, men jag vet att ) Jag är inte bitter, dels har jag fått skriva av mig och i Östersund är det absolut inga problem med sandning där det behövs. Det ska alla små sandare ha kredds för. Det ni skulle kunna göra är att åka till Nora och lära dem ett och annat om snöröjningens konst . där är det nämligen katastrof, dagen efter halkan kommer få man vara glad om man hittar det där A4:at MED sand istället.

Det var det tråkiga i detaljerat utförande nu känns det mycket bättre även om det är tajt skrivet.

Hade en konversation idag via mail, väldigt liten sådan men naggande god, tror att jag ska hålla mig till mail nån dag till annars kommer jag inte förstå vad som sägs på telenonen om jag skulle få för mig att ringa =) vissa vet vad jag menar med det.

Two Gether med Titiyo är vad som strömmar ur mina högtakare när jag skriver detta. Visst inta att den fanns på min burk men en sådan kväll som denna, dvs när man är lagom seg var det riktigt bra med lite blues.
Undrar om febern tänker gå ner till morrondagen, nej det var inte mig det gällde. Bara tänkte lite högt och hoppades.
Troligen så kommer jag att inte somna om jag lägger mig nu, har ju faktiskt redan sovit i soffan en sväng, det börjar bli en dum ovana, bäst å sluta tror jag. Får hoppas på att det finns nåt kul på den där TV´n som alla på jobbet talar om. Visst har man stenkoll på vad det kostar att ha ett abbonemang men sen när kunderna får för sig att fråga vad det är som sänds inser man att det kanske skulle vara bra om jag åxå satte på och tittade emellanåt så man har lite koll...haha.

Tillfälligheter

Publicerad 2007-02-05 01:00:08 i Life is nearly everything,

Jag vet inte varför, har faktiskt ingen aning, men allt kan ju inte vara inom min kontroll, fan vad tråkigt livet hade varit då.
Hur som helst livet gjorde en vändning igår varför? Som sagt jag har ingen aning, för att ni ska få fundera lite på detta så kommer jag inte att avslöja vad det hela handlar om men om jag känner Meijer rätt så kommer han titta lite på mig undra med ögonen sen har han listat ut vad det hela var, hmm, det kan vara enerverande emellanåt men ändå ganksa rogivande. Hur många punkter som var nerplitade i denna mening har jag ingen aning om och jag tänker inte räkna. Sitter och väntar på att tvätten ska koma upp ur tvättsugan torr och färdigvikt, jag vet inte varför men det har aldrig skett. Kan vara så att det är nåt fel på tvättstugan. Får felanmäla det tror jag. Må nog ta mig ner och hämta. Sen e det troligen sängen som gäller. Dagtidsjobb imorron =/ men det lär väl gå antar jag, hade tänkt mig att det iaf ska vara mörkt när jag slutar jobbet så att jag kanske kan ta mig ner på gågatan och plåta lite ljuskonst som dom pillat med ett par dagar nu. Sägs att medvinden, om det nu hette så, var upplyst på nåt häftigt sätt åxå.
Tror jag har nämt kaosteorin förr men om jag kommer ihåg skivan till Salo kanske Erik kommer ihåg att jag ville låna ett ojektiv av honom. Kan funka så det e bäst att jag packar skivan bums.

Rörigt värre vart detta men vadå....

Höger eller vänster?

Publicerad 2007-02-03 02:51:10 i Life is nearly everything,

Så då var det dags igen att skriva lite här. Vart ska man börja? Tror jag tar det roligaste först. Var ju på krogen i onsdags och när jag vaknade på torsda´n så var det som att det brummade i ena örat hela tiden men jag tänkte att det är säkert ?lock? eller nåt. Hur som så var det ganska enerverande och det ville inte ge sig, min förhoppning var att om jag sover påsaken blir det bättre, vilket det givetvis inte blev. Snarare sämmre. När jag vaknade idag så hade jag mist all bas i vänsterörat och all diskant i högerörat. Hmmm jo jag var sååååå nära att gå till akuten faktiskt =/ Detta skedde naturligtvis inte utan av trötthet somnade jag i soffan ett par timmar vilket tydligen gjorde susen =)  Av någon anledning sitter jag här och tänker. Hur många trodde nu att detta berodde på den höga musiken på krogen, troligen en hel del. Fel. Visst hade de musik men den var utav den volymen så att man kunde tala. Krogen kanske e fel uttryckt, pub kan nog vara bättre.

Hittade av en slump en underbar måne idag som jag hade för avsikt att plåta

Måne
                                                                                                                                                                           © Bo Eriksson

Nu vart den ju inte som en sån där romantisk måne borde bli. lite mer av "baskervillestuket" får hoppas på bättre tur när jag får ett annat objektiv =)

Well well ska jag komma i säng innan 3 inatt så e det väl dags att jag börjar röra på mig. nattis nattis

Vad ska man döpa denna till?

Publicerad 2007-02-02 03:13:36 i Life is nearly everything,

Tror att denna dagen har varit den segaste på väldigt länge när det gäller jobb. Eller ja den har varit seg efter med, och det blir ju inte bättre av att man går hem och sätter på en 3 timmar lång film heller klart det får man ju skylla sig själv med =/
Alltså nu har man sent om sider avverkat Helen of Troj åxå.

Funderar skarpt på att ta mig i säng och hoppas att man kanske är lite pigg när man kliver upp. Troligen inte men det är tanken som räknas va?

Sweet dreams are made of you?.

Can´t get you out of my mind.....

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela