Lite mer färg

Publicerad 2007-11-30 20:18:04 i Life is nearly everything,

Hur man sätter färg på livet, kanske i fel mening med vad de flesta menar men jag har i alla fall gjort en hårfärgning på Angelica igår. Jag tyckte att det blev snyggt även om jag råkade missa en lite "test" men det gjorde inget sa hon, riktigt go hon e =)

Så man sitter alltså på jobbet och försöker att ignorera alla julpyntningar som har kommit fram här på jobbet, det är ju liksom inte december än ens. Appropå det så var jag ut till Frösön och Angelicas gamla lgh igår för att lämna lite flyttlådor. På bussen hem råkade jag titta in i ett vardagsrum och ser till min förskräckelse att nån idiot har redan tagit in julran och pyntat den med :S Alltså vad är det med folk egentligen. Försöker de kompensera att vintern har börjat tidigare och slutar tidigare än vad den gjort tidigare eller vad handlar det om? Läste en artikel där butikschefen för Åhlen´s intervjuades om den tidiga julskyltningen. Svaret var att de tar fram allt till allhelgonahelgen. Vad jag visste hade inte det ett skvatt med jul att göra. om det hade haft det så borde väl alla pumpor haft tomteluvor eller? :S


Nej nu ska man se livet från den ljusa sidan, i morron är det dags at sätta sig på bussen igen för att åka till en mor till. Denna gång gäller det min mor som bjuder på julbord eller vad man kallar det. (i alla fall december imorron) Det värsta är att man ska väl ta sig upp vid 5-tiden så man inte missar bussen in till stan dom går 06:10 från Torvalla.

Väl hemma ikväll ska jag mysa med Angelica, fixa en kattvakt till helgen och packa lite =)

See yah

Snö kyla samt lite målarfärg.

Publicerad 2007-11-29 18:24:06 i Life is nearly everything,

Vad är det som säger att man inte kan känna på sig saker. Hade en dröm inatt om en dam i svarta kläder, basker samt skinnhanskar som klev in via mina fönster på balkongen och började måla vårt fönsterbleck ute på balkongen. Jag och Angelica stod och väntade tills hon skulle komma närmare dörren, när hon kom dit ville hon även måla inne med, men nejtack sa vi och sen försvann hon!

Efter att ha somnat om ett par timmar och klivit upp och ska bege mig till affär´n så när jag kliver utanför dörren så är trapphuset belammrat med en massa målarprylar och tapetserarbord. Snacka om att jag hajade till. Jag hade ju bara en dröm liksom. Men iof så har ju Veronkia tydligen talat med våra spöken som vi har i lgh inatt, de hade stått i vardagsrummet och ropat på henne så att hon vaknade men ingen var där när hon slog upp ögonen. Undrar om det kanske var den svarta damen som ville måla om lite hemma hos henne och Tony =)

See yah

Hepstars, galenskap och aftershave

Publicerad 2007-11-28 21:52:26 i Life is nearly everything,

Nu har man kommit hem från den felskyltade byn Gråssjön, där Angelicas barndomshem befinner sig. Mycket trevligt måste jag säga. Visserligen var det något kyligt men vad gör det när man har trevligt =)
visserligen kom jag hem redan i söndags men jag hade barnen hemma under månda och tisdag. Detta innebar att man fick stå och frysa i Gällö i 1.5 timme. Tid för eftertänksamhet. Saken är den att jag i min stilla tro gick ner till "tägstationen" för att värma mig, väl framme upptäcker jag igenspikade fönsterrutor och en läst dörr =( Jag stannar upp och läser lite klotter på väggarna och inser till min förtvivlan att det mesta handlar om en tjej som är saknad.

Nog om det tråkiga, jag trivs med livet som det är just nu.

Banankartonger...

Vad e det med denna vecka egentligen, förra veckan kryllade det av banankartonger i alla affärer som jag besökte men nu när man verkligen vill ha dem så e de lut överallt =(

nu är det inte många minuter kvar tills det är dagsa att sätta sig på bussen och åka hem till Angelicas gamla lgh och hjälpa till att plocka ihop lite...

See yah

Fredag morgon och 13 timmar tills bussen går

Publicerad 2007-11-23 09:10:05 i Life is nearly everything,

Ja som sagt nu är det 13 timmar tills man kliver på bussen mot Bräcke, är det dags att bli nervös nu eller ska man kanske bara ta det som det kommer ändå? Jag tror jag håller mig till känslan att bara ta det för vad det är =)

Har som plan på att churna skiten ur alla som ringer in och vill säga upp idag. Kaffet står här alldeles bredvid mig och väntar på att drickas upp, jag hade gärna gjort som Angelica gör just nu, och ligga kvar i sängen ett par timmar till och ha henne alldeles bredvid mig istället för kaffet. Nåja nu är det dags att ta tag i saken och pimpla färdig så att man kan hoppa in i duschen och förhoppningsvis hinna med bussen i tid till jobbet.


See yah

It´s freezing outside

Publicerad 2007-11-21 10:17:15 i Life is nearly everything,

Put my body on the bus, try to come at work in time for once. Tryed to relax, the only thing that was in my head, where the big icecrystals on the tree´s

Okej näää jag e inge bra på att skriva på engelska märker jag, men men jag ska iaf ta tag i jobbet nu. Får se om det blir lite mer skrivet under dagen =)


See yah

Jo det står där

Publicerad 2007-11-20 09:15:57 i Life is nearly everything,

Ögonen grumlar sig men jag är nästan tvärsäker på att det står där nere i hörnet att det är tisdag, det vill säga att det bara är 3 dagar kvar tills jag kanske egentligen borde vara lite nervös. Gråsjön... hmm kanske kommer jag att få skäll angående stavningen på det stället men det är iallafall dit jag kommer att ta mig, eller rättare sagt så är det Angelica som tar mig dit =)

Kaffetåren bränner i strupen för tillfället, dumt att sova med öppen mun tydligen.

Duschen väntar på att bli attakerad av min lekamen, för att två sig inför dagens bravader. Vad har en dag på kundtjänst att erbjuda tro?

See yah

Morning

Publicerad 2007-11-14 07:15:21 i Life is nearly everything,

Ja nu var det dags, sitter här halft död med kaffekoppen i soffan och ska försöka vakna så man kan gå till jobbet...Och då dyker Paddy Rily upp med låten "The Lark in the morning" Hahaha jaja vakanar gör man ju iaf, Även om min lärka ligger kvar i sängen fortfarande *ler* 

Nej  nu ska jag hinka i mig kaffet, hoppa in i duschen och sedan till jobbet.



See yah

Knyppling

Publicerad 2007-11-04 01:27:09 i Life is nearly everything,

Kan nog vara så att man är fast som i cement.
Varför försöka att göra nåt när man ändå bara fastnar på platsen och inte vet var man ska göra.

Just nu sitter jag i min nya soffa, eller nja ny och ny var den kanske inte men men, och funderar över om man ska testa ut den att sova i eller om man ska ta sig till sängen, ett enda stort hav av lakan, täcken och kuddar. Tomt

Nej det blir iaf en cigg innan man slänger sig i bädden för att orka var vaken och kanske hitta på nåt roligt med barnen imorron =)

See yah

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela