Fredag

Publicerad 2007-03-30 17:12:55 i Life is nearly everything,

tanken normalt sett är ju att denna fredag skulle vara en ledig sådan, nu sitter man däremot på jobbet och lider, hmm nejdå det e helt okej faktiskt. Jag gillar ju jobbet dessutom får jag vara hemma och njuta av livet på söndag vilket inte skulle varit möjligt annars.
Nu ska jag fortsätta med jobbet, får väl se om det blir en uppdateringe i kväll.

See yah

Only for you

Publicerad 2007-03-29 13:49:52 i Life is nearly everything,

Har eg ingen aning om vad jag ska skriva egentligen men visst finns det vissa önskemål som man mer än gärna tar sig an. Solen skiner in genom fönstren till någras förtret vilket gör att numer så är rullgardinerna nerdragna. Jag förstår dem det är inge kul att sitta med en massa reflexer i skärmen och försöka jobba. Hade en dröm inatt som jag inte vet om jag ska ta mig för att förverkliga, drömmen mär en förlängning av någon annans person, den handlade om stonehenge en kamera sen var det även en naken kvinna med i det hela. Tror inte man ska skriva vem det handlade om just här. Tro nu inga konstiga tankar det var bara en konstnärlig fotosession, ingen porrinspelning.

See yah

En kall sten

Publicerad 2007-03-28 23:39:14 i Life is nearly everything,

Där satt man.

Efter en snabb överenskommelse med övriga i teamet om att det var sallad som gällde, av någon anledning rynkade jag pannan i smyg när förslaget kom om Ragnar´s, jag hade ju tänkt mig en på Domus....
Men men iväg till Ragnar´s. Skulle vi verkligen sitta i den enda gränden som inte badade i solsken denna underbara dag, klart vi inte skulle. Stortorget kan man säga vad man vill om men det är faktiskt en trevlig plats att förtära sin sallad på. Alltid kul att titta på folk som går förbi, visserligen kan konversationen med vännerna bli lite hattig, kunde inte låta bli att drömma mig framåt i tiden en aning och vips så var den där.....Bishops Arms uteservering, löv på träden, en öl i handen och strålande solsken, ledig imorron. Javisst jag har ju semester. en liten stöt från Jonas som sträckte sig efter sin dricka fick hägringen att försvinna.


Jag ångrade att jag inte hade tagit med mig kameran från jobbet då jag isåg att jag vid denna lunch hade tillfälle att ta ett bra porträtt på Emil stående med solen i ryggen och utsikten över frösön och torget i bakgrunden. Såg bara ut att bli en bra bild med kontrasten sol/sommar med höstens kalla dammiga spår. tja ni vet ju hur stan ser ut.

Av någon anledning ska det bli skönt att få sova imorron. trots att jag börjat jobbet kl12 denna vecka har det varit snålt med att få sova på mornarna visst. tisdagen vaknade jag av ett sms klockan 8 =/  idag stack Anders hem så i stort sett samma tid var man uppe och åt frukost. Visst måndan tänker ni. ja den var bara nödvändig sovmorron på med tanke på söndagsnatten, går man och lägger sig 04.30 e det helt ok att sova till 10 jag lovar......

För alla er tvivlare som inte tror att Torvalla kan vara vackert då.


        image21
        © Bo Eriksson

Glass

Publicerad 2007-03-27 14:49:45 i Life is nearly everything,

Sommarens första glass, snarlik inte ens i närheten av en äkta Nora-glass men ändock är det något speciellt med den, första alltså. Sen huruvida man kan anse att sommaren har börjat eller inte kan man säkert ha en filosofisk frågeställning med någon om.

Här sitter man på jobbet lider av tanken att en viss person troligen fick lite skäll för en försovning, var det mitt fel. Nej det kan man nog inte anse, efter att vaknat med telefonen i handen av ett mess 2 timmar efter planerat uppvaknande, en kvart senare var jag vid medvetande nog att svara på det haha.

En karl en docka och en kamera var temat för förmiddagen.
När det hela dessutom utspelade sig på Carlings gör det hela lite mer intressant. jag vet vad de flesta som kollade in TV4 i fredags tänker om min förmiddag i det fallet. Kan bara säga.......fundera vidare.......

Nu e det fokus på jobbet som gäller.

See yah

Anders

Publicerad 2007-03-26 00:01:42 i Life is nearly everything,

Nu är han på g igen, Den första fråga jag fick när jag nämnde namnet var ÖL-Provning då alltså ? Hehe ja du fick ju inte vara med sist så jag förstår dig.

Kan man skrämma iväg en människa bara av en liten fråga?... Det är frågan jag tampas med just nu, innan jag kommit på ett svar ska jag nog inte testa heller.

Det jag däremot kommer att testa är en sak som inte många tror på men jag vet funkar, dock är det bäst att inte skriva vad det är jag menar, Jonas kommer säkerligen veta ändå vad det är. Han vet nämligen redan att det funkar. Inte för att han tror på det själv men.

Men nu ska jag ta mig i kragen och hämta tvätten, har ju tvättat sen kl 16. så jag hoppas verkligen att allt e torrt nu.







Konvergens........

Hmmm

Publicerad 2007-03-25 14:20:44 i Life is nearly everything,

Jag har egentligeningen aning om varför jag sitter här och skriver istället för att vara ute och sola.
Alltså är det vad jag ska göra nu

See Yah

En öl i solen

Publicerad 2007-03-24 15:19:40 i Life is nearly everything,

Kommer ni ihåg låten Night of passion med The Poodles?
Även om ni inte gör det så har det gjorts en omskrivning till texten av den, numer heter den Vår i Göteborg. Det är ju inte annat än att man blir sugen på att flytta, visst det kommer ju vår hit med men Göteborg har en viss charm. Tänk er en öl i vårsolen på en uteservering när staden har vaknat uppoch sjuder av liv, visst det händer väl emellanåt här med men det erkar vara mest på lördagar som det händer. Kan ju kanske bli bättre till sommarn men då är jag troligen inte här. Alltså jag ska ju inte flytta men sommar och semester, varför stanna kvar hemma när man har ett land att upptäcka? Eller kanske ett annat. Irland tex. står på önskelistan till sommaren troligen så skulle jag få sällskap dit åxå vad det verkar, av en som tydligen tror att islänningar bor på Irland och visevärsa hehe känn dig träffad =)

Undrar om det vart rättstavat det där, nåja vad spelar det för roll om hundra år?
Nu har jag ventilerat min önskan för sommaren så nu ska jag se im barnens film e slut så jag kan kasta ut oss i vårvädret.

See Yah

En dag fylld av..........

Publicerad 2007-03-24 02:00:13 i Life is nearly everything,

En dag kan fyllas av ganska mycket, bara man vill det, idag var det hårt arbete, kanske lite stress, glädje och en hel massa sol.
Jag brukar inte gilla solen så mycket egentligen, varm å djävligt men fan det var nice idag och stå och glassa lite.
Idag kom småskitarna hem så det är till att göra stan osäker imorron om vädret tillåter.
Nu e det nog dags för mig att hoppa i säng, jag har ju dock tillbringat alldeles för lång tid i soffan framför "Slaget om Tellus"

See Yah

Stanna upp

Publicerad 2007-03-20 14:20:14 i Life is nearly everything,

Tiden....går den snabbt eller sakta?

Tiden är konstant, upplevelsen däremot kan variera. det beror alltså helt och hållet på en själv hur intensivt man fyller minnet med något under den tid som förflutit.
Har en arbetskompis som brukar presentera mig som 30 bast 4 barn ................
Detta gjorde hon i torsdags tror jag det var sen frågade hon mig om det var något hon hade glömt, ja sa jag du får ta å uppdatera dig, jag fyller ju 31 på lördag sa jag, reaktionen jag fick: Åhhh fan REDAN
Vaddå redan jag kommer ju knappt ihåg när det var sist tänkte jag för mig själv, sen vet jag att jag har haft ett otroligt intressant och trevligt år dessutom. =)

Frusna steg

Publicerad 2007-03-19 00:00:21 i Life is nearly everything,

Natten har jag ingen aning om hur den kommer att bli, utanför faller snön, innanför mina revben faller den med. men där är det regnblandat.
Stod där på perrongen, snön vräkte ner, blåsten hittade in överallt, även där den inte skulle.
2 minus och jag frös som om det skulle vara 25, kom att tänka på Per Gessle.....du kan gå om du fryser, ehh är du dum eller? nej det är du inte.....hade det varit lättare, ja kanske, men vem sa att livet skulle vara lätt. Mina stortår var som isklumpar när jag klev in på Hemköp, för att köpa mig en flaska passionsfrukt.









Collins

Hypnotised

Publicerad 2007-03-16 21:52:54 i Life is nearly everything,

Well what can I tell. I´m not the kind of guy that sip´s on a drink. Was I suprised when this one turn op on a table, at Dalwinnise of all places

                  image19
                  © Bo Eriksson

Som det var gjort står det nu en flaska på mitt köksbord, om den komer att överleva kvällen återstår att se.

2 Caps

Publicerad 2007-03-13 22:57:37 i Life is nearly everything,

Sitter för till fället med en öl som liknar Leffe alldeles för mycket i min hand. Kan inte påstå att jag gillar den så mycket. Lite för söt liksom. driker man en öl ska man inte känna ett den smakar sött, iaf inte i mitt tycke, men smaken e som baken förstås. Nästa öl blir en Bass, dom jag för övrigt fick lära mig att det var världens äldsta varumärke =) lite onödigt vetande liksom.

See Yah

Natten

Publicerad 2007-03-13 00:26:22 i Life is nearly everything,

Visserligen hade jag små drömmar om att puttra runt i ett ånglok som barn, men att få en känsla av nästan abstinens till att åka lite tåg? Vad?
Kan inte förklara det men jag vill verkligen åka, troligen är det att jag vill någonstans, inte just att åka tåg. Men det e det enda sättet som jag har färdats FRÅN Östersund.
Vad har man lärt sig av idag då? Antingen e det en djävla massa som bor i Sthlm eller så e det dom som inte fattar vad som hände idag.
Eftersom tvätten ändå håller på att torka så passar jag på att säta i mig lite pizza nu så jag slipper vakna i natt och va hungrig.

Ciao

Stockholm

Publicerad 2007-03-12 19:24:17 i Life is nearly everything,

Härsitter man ganska nöjd över att det är ca 200 stycken personer som väntar på att få min expertis. Dvs det är liksom lite att göra idag =/
Men men det e bara att bita ihop och tala vidare =)

Ciao ett tag

Sakta rinner den utför den avsmalnade....

Publicerad 2007-03-11 22:50:57 i Life is nearly everything,

Kan det må hända vara på väg att bli vår eller är det naturens humor som gör sig påmind?
Jag var bara tvungen att ta mig en promenad nu i kväll, tänkte att även om jag inte känner för det tar jag med mig kameran, känhända att man hittar nåt roligt att plåta. Utanför dörren märker jag att det regnar, bara attt vända in igen och lämpa av kameran, vilket var tur för när jag kom tillbaka var jag ganska våt.
stannade till utanför och tittade upp i grenverket på pilen vid gungorna, sakta rann det en droppe utför den avsmalnade grenen tills den gav vika i sin lilla sfär och ramlade ner.

Problemet jag har har till morrondagen är att komma ihåg att jag börjar en timmer tidigare än normalt, dom stackars stockholmarna ska ju bli utan analog tv, så det lär väl blil en hel del samtal antar jag.Men men det är bara att bita ihop, är ju inte så illa med tanke på att jag ska börja kl 11.

Mitt ex sa något kul idag faktiskt, hon skulle införskaffa plastblommor till hennes dotters rum, för hon kommer aldirg ihåg att vattna hennes, undrar om det är medvetet att inte kliva in på hennes rum för att slippa bli deprimerad av allt stök ?
Alla har vi våra trick, jag undviker att läsa tidningen, iaf på morronen. Det första man inte vill på morgonen är att bli deprimerad, vilket en tidning allt för ofta kan lyckas med =/

 Nu ska jag slå på tv´n och se om det finns nåt mer intressant på den än vad det finns på internet ikväll.

Ciao

Dofter

Publicerad 2007-03-08 21:39:53 i Life is nearly everything,

Året vad 1990. 14 bast och skulle för första gången åka själv till stockholm. Lite pirrit var det allt, jag visst ju att Anders skulle stå och vänta på mig när jag kom fram men ändå.
En trevlig helg faktiskt jag kommer ihåg att vi var i väg till kaknäs och kikade på utsikten, ute sent på natten hmm det var nog mer morgon iof. En sak som etsades fast i mitt minne var en diskutin som vi hade ang. Parfym, både vad det gäller män och kvinnor.
När man möter någon som faktisk inte ens kan kallas som ett möte då människan är ca 2 neter från mig och man undrar varför hon/han inte tog på sig nya kläder när hon råkade spilla ut parfymflaskan på sig?


Sedan dess har jag varit sparsam med dessa droppar av doft på mig, nu blir ens egen näsa immun mot sig själv ganska ofta iof. Jag var nyss iväg till affär´n och skulle införskaffa mig lite frukost, nästan duggregn dropparna hördes slå mot marken då de släppte de nakna grenarna. En doft av cigarettrök från någonstans, en lite unken stank av komposten som håller på att spikas igen i området. Där kommer han, en man i 20-25 års åldern, ser inte nyduschad ut. Endast ett linne och byxor för att hämta något i sin bil. Jag kommer inte att möta honom då det är ca 35 meter kvar när han svänger in på parkeringen till sin bil, ändå möter jag honom. Eller kanske ska jag säga vad han lämnat kvar där jag kommer gående. Inte en doft, inte en lukt, däremot en stank (vad jag kallar om man sprutar parfymen rakt i näsan, tro mig jag har lyckats) Den första tanke som dyker upp är vad Anders sa till mig när han kom på besök för nån vecka sen, ?och du luktar parfym märker jag? detta efter en hel dag på jobbet, har han möjligen super luktsinne eller är jag bara en liknelse av kvällens upplevelse? Snälla säg till mig om så
är fallet, man vill ju inte lukta illa även om det är av godo.

image17

© Anders Forsell
Hittade denna, då jag inte har en fngerande scanner så plåtade jag av den, därav blixten. Bara appropå kaknäsbesöket -90. Saken är den att när jag fick tillbaka bilderna så var min första reaktion, Vem fan har jag plåtat, visade sig vara jag på bilden *asg*

Suzanna

Publicerad 2007-03-07 00:31:41 i Life is nearly everything,

Hittade av en händelse denna låt på datan för några dagar sen, nu är den på väg att bli sönderspelad av min mp3 =/

"We sit together on the sofa 
With the music way down low
waited so long for this moment
It's hard to think it's really so
The door is locked there's no one home
They've all gone out we're all alone
Su-sanna, Su-sanna
Su-sanna I'm crazy loving you
I put my arm aroud her shoulder
Run my fingers through her hair
It's a dream I can't believe it
It took so long it's only fair
And then the phone begins to ring
And a strangers voice on the other end of the line
Says oh, wrong number, sorry to waste your time
And i think to myself,
Why now,
Why me,
Why.......
Su-sanna, su-sanna,
Su-sanna, I'm crazy loving you
Su-sanna, Su-sanna,
Su-sanna, I'm crazy loving you
Again I sit myself beside her
Try to take her hand in mine
The moment's gone, the feeling's over
She looks around to find the time
Then she says could we just sit and chat
And I think well that's that
Susanna, Susannna,
Susanna, I'm crazy loving you
Still we sit here on the sofa
With the stereo on ten
The magic's gone, it's a disaster
There seems no point to start again
She says I think I'd better go
She says goodbye and I say... NO!
Su-sanna, Su-sanna,
Su-sanna, I'm crazy loving you
Su-sanna, Su-sanna,
Su-sanna, I'm crazy loving you
I'm so crazy loving you"


Tråkigt om den skulle bli det, kommer inte riktigt ihåg varför jag gillade den från början men jag kände rysningarna i ryggraden när den dök upp.

Hur lyckas man att försova sig nästan 3 timmar då? tja jag vet inte, var helt död när Jonas ringde vid 9 tiden och undrade vart jag var, inte för att jag svarade men jag antar att det var därför han ringde.
När jag väl kom på benen så knatade jag iväg, tänkte att det är alltid bättre att göra lite mindre än att inte göra nåt alls.

Har en skitbra bild hemma, eller iaf objektet, kvaliten hade kanske varit lika bra om en viss man,,,hmpfr,,,,hade gett fan i att pilla på inställningarna på min kamera. Nåja den var inte så kass men f*n.
Appropå det har jag lejt Jonas till en fotosession, han har ju till vår/sommar att bestämma sig =)

Ni rocker´s kanske e lite coola

Skrattar

Publicerad 2007-03-06 23:30:05 i Life is nearly everything,

Snälla nån tala om nåt lagom tråkigt så jag kan sluta skratta. Börjar få ont i magen.
Jonas tro mig, jag lovar att tala om detta för dig sen. Kan fan vara bra med vissa communitys emellanåt =)

See you in dawn

Spegel spegel på väggen där

Publicerad 2007-03-05 22:52:40 i Life is nearly everything,

Då var man snygg igen........hoppas jag iaf, troligen ingen som kommer att märka nåt men men. Jag vet om det och tre till om man inte räknar hårborsten.

Fattar inte varför denna dag har varit sååååå otroligt seg, eller jo det vet jag visst. Ville liksom inte vara på jobbet, hade nån annan stans i tankarna.


Nu ska jag ta mig en film innan jag hoppar till sängs, ska ju lämna tebax den i tid åxå =) 

Ciao

Fortfarande Söndag

Publicerad 2007-03-04 20:51:27 i Life is nearly everything,

Hade en fundering på om man skulle ta sig över till Salo och Meijer och byta film med dem, nu kom jag inte längre än till soffan. Men ähhh fan jag får rycka upp mig, Kanske ska ta en sväng, kan ju alltid ligga å slappa i soffan till en bra film när jag komer hem då =)

See Yah

Söndag

Publicerad 2007-03-04 14:48:39 i Life is nearly everything,

Solen skiner och det är säkert 15 grader här i skuggan under björken som jag valt som plats att insupa min bok.

Fantasin är ju livlig iaf =)

Klart som fan sitter jag inte där utan på jobbet och tittar ut mot en ganska skitig tegelvägg, och kan knappt ana den gråmulna himlen som erbjuder nollgradig värme.
Men nu ska jag ta och fortsätta med mit jobb.

Ciao

Helt underbar

Publicerad 2007-03-03 23:06:13 i Life is nearly everything,

Jag mötte en helt underbar människa idag. Vad de 8 timmarna slutade i var en rofylld gång hemmåt efter att ha visat vägen.
Jag log på vägen hem.....kunde inte hjälpa det, var liksom bara på bra humör.


115st vart det under dagen, bilder talar jag om. Inte för att det vart såå många bra men en del vart det iaf

Enda nackdelen var väl att jag hade som tanke att ja jag kommer att åka in till stan och ta en kaffe sen åka hem efter en timme ca så varför inte ta mina nya boots, måste ju gå in dem nån gång. Tro mig efter en hel dag är inte fötterna så lyckliga. *S*

Dagen började nästan här. Sorry men det som poppade ur min mun när jag såg denna var: Vad gör apelsinen där? Är det bara jag eller passar verkligen apelsin till våfflor?



Ett fel
© Bo Eriksson

För att göra dagen kort: Kaffe, vandring eller promenad hmm, bowling, mat och ett par öl, buss. Det var den riktigt korta versionen. Åsså en massa bilder förstås.

Kommer inte på vad jag ska skriva mer, nu ska jag lägga mig i soffan och se om det kommer nåt samtal till mig hehe. Av någon anledning känner jag på mig att det kanske kommer ett eller ett mess iaf. Vänta och se.

Soffan var det...

Boots

Publicerad 2007-03-02 23:29:23 i Life is nearly everything,

Jaha då har man varit på stan idag, umgicks lite med Emma, som egentligen var på väg hem från jobbet, istället vart det en shoppingrunda. Som sagt hon var på väg hem men hon handlade mer än mig haha. Vad hon uttryckte när vi var på H&M kanske jag inte ska nämna här hehe. Nåja jag kom lyckligt hem med ett par boots, en matta och ett par handdukar. Tanken var bara ett par skor att gå i men när det är 70% på skor kunde inte ens jag låta bli.Ännu bättre vart det när jag stoppade strumporna i tvätten och hittade lappen där det stod att det var 50% på de jag köpte, hon i kassan letade nämligen efter den men hittade den inte =))

Hoppas bara att Jonathan inte kommer med matta åxå, han skulle nämligen köpa en till mig var det tänkt. Eller tja det kan ju iof vara bra med en i reserv.

See Yah

Summa

Publicerad 2007-03-02 02:33:05 i Life is nearly everything,

Ja då ligger man med datan i knät igen och ska försöka spotta ur sig något vettigt igen, efter 3 dagar utan nät ha man fått lite abstinens, hmmm det lät ju hemskt egentligen. Sen när man äntligen får tillgången igen så funkar inte min bloggsida som den ska, snacka om att man blir lite pjutt men men jag får väl lita på supportens svar om att det hade varit driftstörningar och att de jobbar på det.

Skrev ett inlägg som var meningen att det skulle publiceras för ett par dagar sen, får väl lägga in det som en parantes här istället...

( Ta inte illa upp nu, du vet vem du är, bara en reflektion av livet som var så klockren att jag behövde skriva ner det.
Om man som man/kille är allmänt trevlig mot en tjej, vad uppfattas det som tro? Jag som är den skyldiga i dramat, trevlig mot en tjej, bjuder ut henne på kaffe, endast för att lära känna som person, inte en enda tanke på att få henne i säng eller få ut något annat än vänskap. Som ny i stan och inga egentliga kontakter utanför jobbet gör att man skapar ett sug efter bekantskaper som INTE talar jobb när man träffas. Fick ett sms idag. ”Jo visst kan vi dricka kaffe men jag hoppas att du inte tror att kommer att bli nåt mer”
???????????
Chockad som jag vart så svarade jag med haha i början på mitt mess tillbaks.

Var nere på SwedenRock i sommras och mötte en kille som troligen var lite osäker på sig själv, han var vältränad, skulle säkert ses som ett sexobjekt av en kvinna om han var inoljad och bar överkropp. ( ja jag kan erkänna att jag kan tycka en kille ser bra ut ) problemet för honom var att killarna såg honom, eller inte bara killarna, precis som ovan skrivet. Alla såg honom som en kropp inget annat. Hade en konversation med honom angående tjejer, han sa: ”Som kille kan du aldrig påstå att du kan titta på en tjej och INTE klä av henne i tanken” jag tänkte faktiskt, stackare han har alltså inte haft det lätt, klart som fan att jag kan titta på en tjej utan att klä av henne i tanken. ( och detta inte för att hon inte passar mina ideal )  Är det verkligen så att man som man inte ska kunna umgås med andra könet utan att det ska uppfattas som att man är intresserad? Jo jag vet att det går, har kvinnliga bekanta.
Nu finns det vettiga kvinnor åxå, trots mitt haha i början och en snabb förklaring så var vi överens )


Bara hade behovet att plita ner det ju, vad har annars hänt dessa dagar utan omvärldens påträngande reklampelare som visar sig som små popupfönster.

Tja inget mer än jobb jobb jobb åsså en liten afterwork för att hedra JoJo till minnet av team Hollywood =)
Detta utspelade sig igår på News. Jag och Jonas iaf kom på att det var den kvällen som gjorde att man i framtiden ska bojkotta det stället, lite för hög volym på låten som varade hela tiden vi var där, visste inte att man kunde göra en sån lång låt, sen kom E-L och sa att DJ:n faktisk bytte skivor, klart det en låt på 2 timmar får inte plats på en skiva. Nejdå riktigt så illa var det kanske inte men inte långt ifrån.

Har en bild som ska mogna i kameran till i morgon sen e det dags och se om den vart suddig eller ej, tar jag fram den nu å tittar kommer den säkert vara suddig hur som, (kliar mig lite i ögonen och gäspar)
Har som ett litet fotoprojekt att plåta storstadsmiljöer i Östersund, tja förvisso kan nog denna stad ses som en storstad, om man nu råkar vara väldigt liten. Får se hur det kommer att gå, jaag har fått till en del iaf. Hoppas på den sista nu åxå =)

Nej fan nu gäspade jag en gång till så det är väl dags då antar jag, men det vart lite skrivet iaf.

Natt natt.

Om

Min profilbild

Yffo

En beskrivning av mig själv låter ju ganska onödig vad det verkar, tror nog att ni snart hänger med....

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela